Techstudion

Avsnitt #3 Integration

I Techstudion möter Hans Werner, VD på Radar, våra experter och samtalar om aktuella ämnen. Denna gång möter han Lina Ferner, Team Manager på Advania, för att prata om hennes specialitet: integration.
Techstudion-3-header-web-800x800
Techstudion avsnitt 3

Integration som möjliggörare för innovation

Dags för ett nytt avsnitt av Techstudion: Hans Werner från Radar möter den här gången Lina Ferner, Team Manager på Advania, för att prata om hennes specialitet: integration.

Hans och Lina går till grunden med vad integration egentligen innebär: tekniken, flödena och de mjuka värdena som integration kan omfatta. Integration ligger också till grund för automatisering och effektivisering av processer som gör att du kan använda data på flera olika sätt. De tar även upp vikten av att ha förvaltningen i åtanke redan från början så du får ut maximal nytta och håller integrationen i gång även när verksamheten eller förutsättningarna förändras längs vägen.

Lyssna för att ta del av vilka möjligheter det finns för att öka datavärdet och använda integration för att möjliggöra innovation!

Techstudion - only for Swedish use

Prenumerera på techstudion i din podcastapp!

techstudion på youtube

Titta på avsnitt #3 om integration

video cover
Integration - kundcase

Fonus satsar på digitalisering och integration

Även om begravningsverksamhet lätt för tankarna bakåt och mot avslut satsar Fonus som marknadsledare ständigt framåt och prioriterar digitalisering högt.

Integration - kundcase

Proaktiv och tydlig strategi för integrationsresan

Olav Thon Gruppen har tillsammans med Advania skapat en tydlig strategi för arbetet med integration, både vid nyutveckling och förvaltning.

Läs våra artiklar inom integration

Integration Blogg | Vad är integrationer och API? | Advania
2022.03.29

Vad är integrationer och API?

I det här inlägget granskar vi marknadstrender för integrationer, vilka integrationslösningar och API:er som finns, och varför de är viktiga för innovation och digitalisering.

En guldgruva av insikter

Våra experter delar med sig av kunskap inom en rad olika intressanta ämnen.

Kontakta oss

Prata integration med mig

Chief Experience Officer, IT Infrastructure
Chief Experience Officer, IT Infrastructure

Tobias Öien

Våra tips direkt i din inkorg

Håll dig uppdaterad
med Advania

Få insikter och inspiration om det senaste i techvärlden direkt i din inkorg. Vi kurerar innehållet så det matchar dina intressen.