IT-for-alla-behov-Tomtefar-systemintegration
SYSTEMINTEGRATION I VÄRLDSKLASS

Digitaliserade processer för en effektiv tomteverkstad

vi utvecklar och utvecklas tillsammans

Digital affärsutveckling i en traditionell verksamhet

Självklart är det till stor del traditionellt hantverk som gäller i tomteverkstaden, men de driver sina processer med hjälp av smart automatisering och digitala strategier. Vi stödjer dem i sin digitala affärsutveckling och förenklar hanteringen av de stora mängda data de får in och bearbetar så de kan skapa och leverera klapparna i rätt tid och till hela världen.

Fördelar med digitalisering och integration

Vill du också förbättra användarupplevelsen för dina medarbetare samtidigt som din verksamhets effektivitet ökar? Då är lösningen att digitalisera och automatisera manuella rutiner.

Modernisera och automatisera din verksamhet

Transformation & Automation är den gemensamma nämnaren för att åstadkomma verklig förändring när det gäller hur vi planerar, prioriterar, genomför och följer upp alla aktiviteter som ska genomföras i det dagliga arbetet.

Tillsammans skapar vi förutsättningarna för framgång genom att göra det möjligt för din verksamhet att arbeta snabbare, bättre och smartare. Vi skapar ett mervärde genom kompletta, enkla och innovativa lösningar baserade på marknadsledande produkter – i kombination med kunniga och engagerade medarbetare.

IT-for-alla-behov-tomtemor-medarbetare
Checklista för din verksamhets digitala affärsutveckling

7 tips för att driva affärsutveckling i en digital värld

Hur ska du göra för att positionera dig som verksamhetens främsta resurs inom digitalisering?

Vi bjuder på sju sätt att driva affärsutveckling och digital transformation. Hitta inspiration och lär dig att använda IT på bästa sätt för teknisk förbättring och en effektivare vardag.

Ordförrådet

Digitalisering och automation: vad betyder dessa begrepp egentligen? Vi reder ut innebörden!

Techstudion: Integration som möjliggörare för innovation
PODDEN FÖR ALLA TECHENTUSIASTER

Integration som möjliggörare för innovation

Är du nyfiken på vilka möjligheter det finns för att öka datavärdet och hur du kan använda integration för att möjliggöra innovation?

I avsnitt 3 av Techstudion pratar Hans Werner med Lina Ferner, Team Manager på Advania, om hennes specialitet: integration. Det utgör grunden för automatisering och effektivisering av processer. Så kan du använda data på flera olika sätt.

PODDEN FÖR ALLA TECHENTUSIASTER

Är AI ett hot eller möjlighet för skolan?

För skolsverige är det inte annorlunda än i för andra verksamheter: vi kan köpa in hur mycket och avancerad teknik som helst – men vet vi inte hur vi ska använda den är det i princip bortkastade pengar. Detta lyfter Johan Lindström i vårt senaste poddavsnitt, och betonar samtidigt vikten av utbildningsinsatser. 

Hans Werner på Radar har pratat med Advanias utbildningsansvarig Johan Lindström om skolsystemets utmaningar och vilken roll AI kan spela för skolans utveckling och möjligheter.

Affärsutveckling i världsklass

Se hur tomtarna driver sina processer med hjälp av smart automatisering & digitala strategier, för att kunna leverera klapparna i rätt tid.

video cover

Advania har samarbetat med Hewlett Packard Enterprise (HPE) i över 20 år och är certifierat som HPE Platinum Partner.

Advania är en av Lenovos största partners i Sverige och certifierad Platinum Partner med fokus på klient.

Så stödjer vi våra kunders digitala transformation

Din verksamhets digitala resa

Är du redo att sätta utveckling framför tekniken?