IT-for-alla-behov-sakerhetshot
ÖNSKELISTAN ÄR HEMLIG

Skydda känsliga uppgifter mot digitala hot

Tomtefamiljens trygga säkerhetspartner

Skydda hela verksamheten från cyberhot

Även världens snällaste familj kan falla offer för dagens alltmer avancerade IT-attacker. Vi hjälper dem med rådgivning, resurser och spetskompetens för att säkerställa att känsliga uppgifter stannar inom verksamheten och finns vid deras sida med skräddarsydda lösningar. Vill du kunna känna samma trygghet så finns vi såklart där för dig också.

Du ställer höga krav på säkerheten för att skydda din IT-miljö från cyberhot och -attacker. Vi är experter inom cybersäkerhet, informationssäkerhet och identiteshantering. Tillsammans arbetar vi proaktivt så din verksamhet kan ta nästa steg på resan mot en tryggare tech-vardag.

IT-for-alla-behov-tomemor-önskelista
Gör det enkelt att förbättra säkerheten

Nyttjar du säkerhetspotentialen med Microsoft 365?

Microsoft 365 är en av världens mest använda molnplattformar för digitala arbetsytor och har flera inbyggda säkerhetsfunktioner.

Vill du ta nya tag och förbättra säkerheten i din verksamhet så kan ett första steg vara att gå igenom vår checklista. Den innehåller de åtta viktigaste områdena du behöver ha koll på.

Trygghet genom kunskap och beredskap

Låt oss analysera och optimera din verksamhets IT-säkerhet genom simulerade attacker för att identifiera potentiella brister.

RAPPORT OM DATA MANAGEMENT

Hantera data i en alltmer digital värld

Säkerhet är och ska vara ett prioriterat område i våra verksamheter. Ofta är vår utmaning balansen mellan digitalisering och säkerhet, och att styra dessa processer på rätt sätt.

Denna rapport förklarar dagens utmaningar med datahantering, visar exempel, tar upp några implicita och explicita fördelar samt går in på varför det är smart att köpa datahantering som tjänst.

Techstudion-advania-omslag
PODDEN FÖR ALLA TECHENTUSIASTER

Diskussioner om cyberhot och smart säkerhetsarbete

I vår podcast Techstudion möter Hans Werner från Radar våra experter och samtalar om aktuella ämnen. 

Dyk in i intressanta reflektioner från vår säkerhetsexpert Fredrik Möller, som delar med sig om  hur du kan tänka och arbeta för att möta både dagens och morgondagens IT-attacker. Dessutom pratar vår CISO Henric Skalberg om informationssäkerhet, hantering av data, den mänskliga faktorn och deras samverkan.

Hotet från påskharen

Så hjälper vi tomtefamiljen att säkerställa att känsliga uppgifter stannar inom verksamheten.

video cover

Advania har samarbetat med Hewlett Packard Enterprise (HPE) i över 20 år och är certifierat som HPE Platinum Partner.

Advania är en av Lenovos största partners i Sverige och certifierad Platinum Partner med fokus på klient.

Så jobbar du skickligt mot cyberhot i din verksamhet

Skydda din verksamhet

Vi kan hjälpa dig.
Det är säkert.