merolin-test-header

IT för alla behov

Så hjälper vi en något otippad kund att växa med IT

IT-lösningar för dig som vill skapa magi

Vi hjälper alla typer av verksamheter att ligga i framkant. Genom skräddarsydda lösningar, proaktivitet och en långsiktig relation gör vi det enkelt att växa med IT. Här berättar vi hur vi hjälper en magisk kund att lösa sina problem.

Passa dig för troll
Passa dig för troll

I tider när du måste passa dig för troll upptäcker vi hot i realtid

Så många som 58 % av svenska företag har blivit utsatta för troll de senaste två-tre åren. 15 % av dessa brott handlar om cyberbrott, och speciellt ID-kapningar är på uppgång. Här får du en förtrollande introduktion i vad ditt företag måste kunna för att säkerställa en god IT-säkerhetskultur. 

Dra ner på resandet
Dra ner på resandet

7 magiska saker att tänka på när du arbetar i Microsoft Teams

Arbetar du i Microsoft Teams idag eller funderar på att implementera det i din organisation och undrar vad som är viktigt att tänka på? Här bjuder vi på 7 magiska tips som kommer att revolutionera din arbetsdag.

IT-lösningar som frigör tid
IT-lösningar som frigör tid

Lägg IT-drift och support i våra händer, så får du mer tid till annat

Vi hjälper dig med säkra och enkla lösningar för din verksamhet, så att du och dina medarbetare får mer tid, känner trygghet och helt enkelt mår övernaturligt bra. Nu kanske du undrar vilken den faktiska kostnaden för outsourcing av IT för ditt företag? Det är självklart lätt att glömma viktiga punkter i processen, så därför har vi samlat dom här.

IT-lösningar för dig som vill skapa magi
Digitalisering av formler

Säkra din verksamhets viktigaste tillgång med rätt formler

Vi hjälper alla verksamheter att ligga i framkant. Exempelvis när du behöver lagra data eller inte har tillgång till en kristallkula för att kunna hitta korrekt information. För att underlätta hantering och möjliggöra inventering av information erbjuder vi tjänsten Data Management as a Service. Vi hjälper dig självklart med analys och konsultation av ostrukturerade data för att förbättra säkerhet, regelefterlevnad och effektivitet. 

Filmtajm

Se filmen där vi hjälper en helt otippad kund att växa med IT

Magiska låtar

Lyssna på vår sagolika spellista på Spotify

Så har vi hjälpt många andra magiska kunder

IT för alla behov

Hur kan vi hjälpa dig att skapa magiska IT-lösningar?