Nyhet | Sveriges bästa branschblogg inom IT | Advania
Digitalisering 2023.02.10

Advanias kunskapshub är Sveriges bästa branschblogg inom IT

När Navigator, en av Sveriges ledande strategiska kommunikationsbyråer, utser IT-branschens bästa blogg står Advanias kunskapshub som vinnare. Bedömningen omfattar tonalitet, design, funktionalitet, innehåll och sökmotoroptimering, och utmärkelsen bekräftar att Advanias sätt att dela kunskap och inspiration är helt rätt väg att gå. 

Sveriges-basta-branschblogg-2023

Kunskapshubben är samlingsnamnet för platsen där Advania delar sina pressmeddelanden, nyheter, kundcase, event, poddar och blogginlägg. I samband med lanseringen av en ny webb i april 2022 gick också startskottet för en mer strukturerad och optimerad innehållsplattform: 

– Utmaningen men också tjusningen med en blogg är att kontinuerligt fylla den med relevant innehåll. Det är ett arbete som teamet på marknadsavdelningen gör med utgångspunkten att alla våra affärsområden ska synliggöras och att allt innehåll ska förmedla våra budskap. Vi vill bjuda läsarna på kunskap och skapa en plattform för våra talanger att bli talespersoner och dela med sig av sina insikter, spaningar och tips, säger Eva-Lotta Jonsvik, Marketing Director på Advania Sverige. 

Ett omsorgsfullt förarbete och rätt val av verktyg är grundpelarna som gör arbetet med kunskapshubben framgångsrikt. Medarbetarna som skapar inläggen har kompetens inom allt från kommunikation, grafisk formgivning och digital marknadsföring.  

– På marknadsavdelningen är vi ett team med många starka personligheter och har tillsammans jobbat fram ett arbetssätt där alla bidrar med sin kunskap. Och precis på samma sätt ser vi också att vi skapar innehållet till kunskapshubben tillsammans med hela verksamheten. Vi samarbetar tätt och synliggör våra medarbetares kompetenser så våra kunder och partners både kan fördjupa sig i våra olika expertområden och få en kurerad omvärldsbevakning, säger Eva-Lotta Jonsvik. 

Navigators officiella motivering: 

Advania är ett nordiskt IT-tjänsteföretag som erbjuder kompletta lösningar för både privat- och företagskunder. Under deras kunskapshub hittas flera bloggar med olika inriktning, bland annat digitalisering, säkerhet och Microsoft 365. Tack vare den smarta navigeringen blir det enkelt att hitta det man söker och här finns en gedigen artikelkatalog. Bloggarna innehåller både branschnyheter om bland annat AI och ML samt konkreta tips och råd. Texterna är välskrivna och har en lättsam tonalitet. Summa summarum – en mycket bra blogg om IT!

Läs våra bloggar och prenumerera!

Har du frågor kring vårt arbete med kunskapshubben?

Hör av dig till mig!

Marketing Director

Eva-Lotta Jonsvik

Relaterat innehåll

Digitalisering Nyhet | Advania Fall Conference 2023 | Advania
2023.09.12

Advania Fall Conference 2023

Årets upplaga av Advania Fall Conference gästades av närmare 3 600 åhörare som fick ta del av insikter kring bland annat cybersäkerhet, hållbarhet, vikten av mångfald och framtidens möjligheter med AI.

Sveriges bästa branschblogg inom IT

Håll dig i loopen och prenumerera på vår blogg där vi bjuder på insikter, åsikter & inspiration!