The champions of modern IT

Revolutionera digitalt

Knowledge Factory är en internationell specialistenhet inom Advania. Våra experter är ledande specialistkonsulter inom modern IT med passion för den senaste tekniken. Vi agerar ofta i en rådgivande roll och arbetar tillsammans med dig för att utveckla och optimera din verksamhets IT-miljö.

header-seo-test

Specialistlösningar med konkreta resultat

Vi driver den digitala revolutionen framåt och ser möjligheter i att utmana till förändring och tillsammans med dig utforma framtidens teknik. Med flertalet tjänster inom strategi och infrastruktur skapar vi förändring. Vi bygger infrastrukturen för att stödja människor. Vi erbjuder oberoende lösningar, konkreta resultat och hållbart värde genom att kombinera spetskompetens, kreativitet och synlighet.

Strategisk rådgivning

Det är en stor utmaning för ledare och beslutsfattare att hålla sig uppdaterad med ny teknik samtidigt som den egna affärsverksamheten ska drivas framåt. Vi hjälper dig med strategisk rådgivning för att tillsammans lösa dina tekniska utmaningar.

Infrastruktur

Idag är det viktigt att få omedelbar tillgång till inställningar, data och applikationer och det hela ska fungera sömlöst mellan olika enheter. Med en modern och skalbar infrastruktur kan dina medarbetare jobba effektivt oavsett plattform eller plats. Låt oss tillsammans ta fram den bästa lösningen för din verksamhet!

Produktivitet

Hitta rätt bland alla IT-system som finns till för att öka tillväxten och främja din verksamhets ekonomiska välbefinnande: Vi hjälper dig att hitta rätt arbetssätt och kommunicera effektivt för att kontinuerligt öka din verksamhets IT-produktivitet.

Våra vassa experter bjuder på kunskap

AI Samarbete och AI: våra spaningar inför 2024 | Advania
2024.01.12

Samarbete och AI: våra spaningar inför 2024

När vi kollar i backspegeln för 2023 och sneglar lite på vårt blogginlägg med spaningar inför 2023 trodde vi stenhårt på bland annat AI och informationssäkerhet. När vi nu summerar året kan vi definitivt se att AI och...

Event Höjdpunkterna från ESPC 2023 | Advania
2023.12.11

Höjdpunkterna från ESPC 2023

ESPC23, tidigare European SharePoint, Office 365 & Azure Conference 2023, är ett nav för innovation och kunskapsdelning, med experter från hela världen som diskuterade och visade de senaste händelserna inom Microsoft...

Knowledge-Factory
KARRIÄR

Vill du vara i den absoluta framkanten?

Aktuellt från oss för dig

Följ oss på sociala medier

Hör av dig

Utmana oss gärna!

Captain
Captain

Ann Esplund

Chief Experience Officer, IT Infrastructure
Chief Experience Officer, IT Infrastructure

Tobias Öien