The champions of modern IT

Revolutionera digitalt

Knowledge Factory är en internationell specialistenhet inom Advania. Våra experter är ledande specialistkonsulter inom modern IT med passion för den senaste tekniken. Vi agerar ofta i en rådgivande roll och arbetar tillsammans med dig för att utveckla och optimera din verksamhets IT-miljö.

header-seo-test

Specialistlösningar med konkreta resultat

Vi driver den digitala revolutionen framåt och ser möjligheter i att utmana till förändring och tillsammans med dig utforma framtidens teknik. Med flertalet tjänster inom strategi och infrastruktur skapar vi förändring. Vi bygger infrastrukturen för att stödja människor. Vi erbjuder oberoende lösningar, konkreta resultat och hållbart värde genom att kombinera spetskompetens, kreativitet och synlighet.

Strategisk rådgivning

Det är en stor utmaning för ledare och beslutsfattare att hålla sig uppdaterad med ny teknik samtidigt som den egna affärsverksamheten ska drivas framåt. Vi hjälper dig med strategisk rådgivning för att tillsammans lösa dina tekniska utmaningar.

Infrastruktur

Idag är det viktigt att få omedelbar tillgång till inställningar, data och applikationer och det hela ska fungera sömlöst mellan olika enheter. Med en modern och skalbar infrastruktur kan dina medarbetare jobba effektivt oavsett plattform eller plats. Låt oss tillsammans ta fram den bästa lösningen för din verksamhet!

Produktivitet

Hitta rätt bland alla IT-system som finns till för att öka tillväxten och främja din verksamhets ekonomiska välbefinnande: Vi hjälper dig att hitta rätt arbetssätt och kommunicera effektivt för att kontinuerligt öka din verksamhets IT-produktivitet.

Våra vassa experter bjuder på kunskap

Partner
2024.04.15

PowerShell + DevOps Global Summit 2024

Det finns många olika typer av konferenser. Oftast fokuserar de på nya trender, framtidens möjligheter eller varför just du bör intressera dig för vårt system. Men det finns också de konferenser som står helt fria från...

Partner
2024.03.19

Microsoft MVP Summit 2024

På våren varje år bjuder Microsoft in alla MVP:er (Most Valuable Professionals) till sitt campus i Seattle, USA, för en veckas konferens. Där berättar de om vad som är på gång i framtiden men den kanske främsta anledningen...

Knowledge-Factory
KARRIÄR

Vill du vara i den absoluta framkanten?

Aktuellt från oss för dig

Följ oss på sociala medier

Hör av dig

Utmana oss gärna!

Captain
Captain

Ann Esplund

Chief Experience Officer, IT Infrastructure
Chief Experience Officer, IT Infrastructure

Tobias Öien