The champions of IT-infrastructure

Knowledge Factory

Knowledge Factory är en internationell specialistenhet inom Advania. Våra experter är ledande specialistkonsulter inom IT-Infrastruktur med passion för den senaste tekniken. Vi agerar ofta i en rådgivande roll och arbetar tillsammans med dig för att utveckla och optimera din verksamhets IT-miljö.

se-advania-office-60

Lär känna våra vassa experter

Stefan-Ivemo

Stefan Ivemo - Microsoft MVP inom Azure!

Träffa vår Technical Architect Stefan, vars specialitet är att hjälpa våra kunder med sin molnresa, bådeAzure och Multicloud, där publika och privata moln möts och där olika molntjänster synkas. Stefan har en bred grund att stå på inom Microsofts produktflora, både inom M365 och Azure. 

Rade-Maskovic

Rade Maskovic - CTA med fokus på Data Platform

Lär känna SQL-kungen som valde Advania Knowledge Factory på grund av dess unika kultur, där ödmjukhet och kompetens står högst upp på agendan, men även på grund av att kunderna ligger i framkant inom våra fokusområden. 

Simon-Agren

Simon Ågren - ”King of the North”

Träffa Simon, MVP:n som drivs av att jobba nära Microsoft och deras moderskepp, särskilt som vi bygger våra affärer och lösningar på deras plattform i stor utsträckning.

Vi gör skillnad tillsammans

Knowledge Factory i siffror

0
MVP:er
0
Experter/specialister
0
Kunder
24
Certified Azure architects
Knowledge-Factory
KARRIÄR

Vill du vara i den absoluta framkanten?

Sa-funkar-det-1
En fantastisk faktaserie om datamaskiner och IT

Så funkar det

Välkommen till en 30-minuters dragning om teknikens under! Från och med den 19 april och 10 veckor framåt bjuder några av Sveriges främsta experter på sin kunskap inom ett specifikt område. 

Hör av dig

Utmana oss gärna!

Captain

Ann Esplund

Chief Experience Officer, IT Infrastructure

Tobias Öien