Knowledge Factory

En internationell specialistenhet 

Ledande inom IT-infrastruktur sedan 1998. Knowledge Factory har länge ägnat sig åt att vara nummer ett av toppspelare inom IT-infrastruktur. Med uppdrag från hela världen, Knowledge Factory premiumleverantören gällande konsulttjänster och IT-lösningar. En position vi tagit genom hårt arbete och nyckelrekrytering av de vassaste konsulterna.

Vi erbjuder infrastrukturlösningar baserade på den absolut senaste tekniken. Vi ger oss hän och vill alltid erbjuda en upplevelse som överträffar de förväntningar du har som samarbetspartner och kund till Advania. 

Rekrytering

Vi är #1 inom IT-infrastruktur. Med uppdrag över hela världen står vi för den absoluta premium-leveransen av IT-konsulting inom design, arkitektur, strategi och utbildning. 

Genom de senaste Microsoftteknologierna både vill och kan vi överträffa dina förväntningar och leverera ett mervärde som lyfter din affär. Tillsammans spelar vi i världsklass! 

  

 Nyheter

  

 Blogs

  

 Events

Våra kunder är vår passion

                      Kemikalieinspektion får stöd

Svårt att ta beslut nu när det finns så många val. Det känns otroligt skönt att få vägledning av någon som kan. Advanias experter från Knowledge Factory, visar inte bara vägen, utan går den tillsammans med oss under hela förändringsresan. 

Peter Lindén
IT-chef
Läs mer

Kontakta mig

Tobias Öien

Manager  IT Infrastructure

+46 730 4221 00

?i