Knowledge Factory

En internationell specialistenhet 

Ledande inom IT-infrastruktur sedan 1998. Knowledge Factory har länge ägnat sig åt att vara nummer ett av toppspelare inom IT-infrastruktur. Med uppdrag från hela världen, Knowledge Factory premiumleverantören gällande konsulttjänster och IT-lösningar. En position vi tagit genom hårt arbete och nyckelrekrytering av de vassaste konsulterna.

Vi erbjuder infrastrukturlösningar baserade på den absolut senaste tekniken. Vi ger oss hän och vill alltid erbjuda en upplevelse som överträffar de förväntningar du har som samarbetspartner och kund till Advania. 


Sessions

Vi har byggt ett lag med toppspelare inom IT infrastruktur där vi idag har uppdrag över hela världen och ofta syns på internationella scener och events. Våra kunder består främst av företag och myndigheter som känner att de vill vara i den absoluta framkanten vad gäller IT och dess utveckling. 

Ett naturligt steg i det är att fortsätta utveckla sig för att hela tiden ligga steget före. Boka in en av våra experter för att komma och föreläsa hos er om det senaste. 

 

Rekrytering

Vi är #1 inom IT-infrastruktur. Med uppdrag över hela världen står vi för den absoluta premium-leveransen av IT-konsulting inom design, arkitektur, strategi och utbildning. 

Genom de senaste Microsoftteknologierna både vill och kan vi överträffa dina förväntningar och leverera ett mervärde som lyfter din affär. Tillsammans spelar vi i världsklass! 

  

 Nyheter

 Blogs

Våra kunder är vår passion

Kemikalieinspektion får stöd

Svårt att ta beslut nu när det finns så många val. Det känns otroligt skönt att få vägledning av någon som kan. Advanias experter från Knowledge Factory, visar inte bara vägen, utan går den tillsammans med oss under hela förändringsresan. 

Peter Lindén
IT-chef

 

 

Kontakta mig

Tobias Öien

Manager  IT Infrastructure

+46 730 4221 00

?i