Fastighet och bygg

Framtidssäkra fastighets-IT

Outsourcing av hela din IT-drift

Kvinna går över ett torg och pratar i mobiltelefon

IT för företag inom fastighet och bygg som blickar framåt

Fastighets- och byggbranschen befinner sig mitt uppe i den teknikrevolution där bland annat Internet of Things (IoT) och Proptech (Property technology) erbjuder helt nya möjligheter för värdeökningar. Genom en ny generation av sensorer och molnbaserad, intelligent och självlärande databearbetning kan lokaler och fastigheter få ökad attraktionskraft.

Advania digitaliserar fastighetsbranschen - för såväl ägare som kunder. Vi vet hur man drar nytta av teknikutvecklingen och på bästa sätt anpassar sig till en föränderlig bransch, med tjänster som riktar sig såväl till fastighetsägare som deras kunder. Vi kan erbjuda outsourcing av hela din verksamhets IT-drift liksom geografiskt täckande datakommunikation och en högpresterande eDesktop med CAD-prestanda.

Vi är en helhetsleverantör av IT för verksamheter i fastighets- och byggbranschen som inte bara vill vara en del av utvecklingen – utan ligga i framkant. Lika självklart som det varit för oss att låta arkitekterna arbeta tillsammans med byggansvariga ända ut till betongplattan, och i realtid uppdatera 3D-ritningarna – är det att arbeta med augmented reality för IoT-hantering.

Snabbt och stabilt

Så fortsätter vi att vara fastighetsbolagens mest innovativa IT-leverantör:

Kompletta nätverkstjänster för hyresgäster

Vi installerar och driver både vårt eget och fastighetsägares fibernät. Vi ser till att hyresgäster får tillgång till rätt nätverkstjänster som snabbt och stabilt internet, nödvändig Wi-Fi-utrustning och tillgång till kontors-IT. Vi säkerställer även att all utrustning är registrerad, uppdaterad och hanteras på rätt sätt.

Central hantering

Vi har tagit fram ett koncept för att möjliggöra central styrning och övervakning av IT-system som används för exempelvis larm, värme och ventilation. Det gör det enklare för personal att övervaka fastigheter och dess styrsystem – utan att behöva vara på plats.

Aktivitetsbaserade kontor

Att kunna arbeta effektivt när som helst, var som helst och från vilken enhet som helst är en självklarhet i dag. Med vår virtuella PC ser vi till att medarbetarna kan välja arbetsplats och samlas kring aktuella uppgifter och projekt. Detta ökar i sin tur kunskapsutbytet mellan medarbetare samt möjligheterna för innovation.

fastighet
Hyresgäst-IT

Snabbt och stabilt internet för företag

Advania levererar 1 Gbit/s, 1000/1000 Mbit/s exklusivt till företag. Vi hjälper hyresgäster med installation av rätt dimensionerade routrar, nätverk, Wi-Fi och brandväggar. Detta resulterar i en bekymmersfri internetuppkoppling, rätt kapacitet och säkerhet – och om något inte fungerar finns Advanias support bara ett samtal bort.

fastighet-bygg
Skapa trygghet

Smarta kameror och sensorer

Använd smarta kameror både inom- och utomhus, analysera inspelad video i realtid och använd smart automatisering för ökad säkerhet och förenklad regelefterlevnad.

Hur kan vi hjälpa dig?

Kontakta mig!

Business Area Manager Real Estate
Business Area Manager Real Estate

Maria Deogun