ZERO TRUST DATA Management

BaaS: backup som tjänst

Kravbilden när det kommer till backup av data har förändrats: hot från externa kriminella organisationer som attackerar och låser data för att sedan kräva en lösensumma för att låsa upp det igen ökar. I dag är ransomware-attacker och cryptolocker kända begrepp för många verksamheter. Därför har Advania skapat en ny backuptjänst för att säkerställa att din verksamhets säkerhetskopior är optimalt skyddade och motståndskraftiga vid eventuella attacker.

man-jobba-hemma
ZERO TRUST DATA MANAGEMENT

Advanias Backup as a Service

Med konceptet ZERO TRUST DATA Management™ anser vi att ingen är pålitlig: varken användare, applikationer eller maskiner. För att uppfylla den nya standarden måste alla backup-data vara immuteable, eller oföränderligt, vilket betyder att de aldrig kan modifieras, låsas, krypteras, förstöras eller raderas av en ransomware-attack. Data måste vara tillgängliga för återställning på den tid och den plats där du behöver det så du slipper risken att behöva betala ut stora lösensummor.

Advania's backuptjänst (BaaS) med Zero Trust Data Management™

Genom vår nya backuptjänst har vi tillsammans med vår teknologipartner Rubrik® byggt en säker process om hindrar data från att bli förändrade enligt Zero Trust Data Management™-principen. Med vår marknadsledande tjänst är din verksamhets data säkrade och hanteras i en toppmodern backuplösning - antingen i våra datacenter, i era egna datacenter, i molnet eller i hybrida varianter med Disaster Recovery.

Advania_BaaS_pic (002)

Ingen kan manipulera dina backup-data

I vår tjänst är din verksamhets data säkrade från både interna och externa intrång. Ingen kommer att kunna ta bort, modifiera, låsa, kryptera eller förstöra din verksamhets data.

Vi gör det genom att alla data krypteras vid backup, och bara ni äger era krypteringsnycklar och data. Vi skyddar administratörer genom en rad säkerhetsåtgärder för att inte en extern förövare ska komma in via deras ingångar, och vi sparar allt i Rubriks klustrade, oföränderliga filsystem för att säkra din verksamhets data.

Installera lösningen på valfri plats

Du kan köpa backup-tjänsten så den driftas i vårt datacenter, i ett eget datacenter, i molnet eller i en hybrid miljö med antingen långtidssparning i vår populära lagringstjänst, eller med replikering till vårt datacenter för att säkerställa data på en extern desaster revocery-site som ger geografisk spridning och därmed ännu högre säkerhet.

En modern backup och återläsningsplattform

Genom Rubrik hanterar vi tusentals backup-jobb på bara några klick. En av de största fördelarna med Rubrik är den höga säkerhetsnivån och skyddet mot ransomware.

Vi skyddar din verksamhet med marknadsledande säkerhet av era data inklusive end-to-end-kryptering och rollbaserade åtkomstkontroller mot både cyberattacker och naturkatastrofer eller konstgjorda katastrofer. Kontakta oss så berättar vi mer!

Kontakta mig

Hur kan vi säkra dina IT-tjänster?

Specialistsäljare BaaS
Specialistsäljare BaaS

Stephen Nygren