Har du koll på vad era skrivare kostar?

Print

Vi hjälper dig och din verksamhet att få kontroll på säkerheten och kostnaderna för era skrivare. Genom att göra en analys kan vi säkerställa att ni får bästa möjliga printlösning och hjälper dig att göra om onödig pappershantering till digitala processer.

person trycker på knappar på en skrivare
Hållbarare, säkrare och mer kostnadseffektivt

Vi analyserar era behov och hittar rätt lösning för din verksamhet

Att inte ha kontroll på verksamhetens skrivare belastar både miljön och plånboken -  och kan utgöra en säkerhetsrisk.

Dokument som skrivs ut till fel skrivare, gäster som olovligen befinner sig i kontorslokalerna eller anställda som råkar få tag på sekretessbelagda dokument. Många äldre skrivare registrerar inte vem som skriver ut, var det görs eller vilka dokument som skrivs ut. Därmed är en dålig hanteringsprocess en säkerhetsrisk i sig, viktig information riskerar att komma på villovägar. Det finns över 250 kända säkerhetshål hos dagens skrivare. De har i princip samma funktioner som en dator och är därmed hackarnas nya måltavla.

Vi föreslår att börja med att undersöka hur dina behov ser ut, vilka kostnader verksamheten har idag samt vilka dolda kostnader som finns. Genom att få kontroll på vilka volymer din verksamhet egentligen behöver, samt att definiera hur processerna ser ut tar vi tillsammans fram en plan på ett önskat läge. 

Därefter bestämmer vi rätt typ och antal skrivare, och ordnar toners och annan viktig förbrukningsvara. Vi säkerställer också att skrivarna är korrekt konfigurerade och etablerar processer för utskriftshantering.

Då kommer din verksamhet lägga mindre tid på att hantera skrivare som strular, samtidigt som du tar ett helhetsgrepp på kostnaderna och processerna.

“Man har inte behövt tänka på någonting utan saker har bara fungerat vilket är otroligt skönt. Jag kan verkligen rekommendera Advanias print-service, den har sparat åtskilliga arbetstimmar åt oss.”
Vill du veta mer?

Kontakta oss

Sales Specialist
Sales Specialist

Tommy Lindström