Skydda din organisation och underlätta för dina användare

Säkra identiteter och access

Vi hjälper dig skapa en användarvänlig och säker upplevelse för dina användare genom att ge dem åtkomst till rätt saker.

kvinnor-jobbar
Säkerhet är nyckeln till allt

Säkerställ att rätt användare får rätt behörighet

En kontrollerad och effektiv identitetshantering är en förutsättning för att skydda din verksamhet men också för att dina användare ska kunna utföra sitt arbete

En stor tidstjuv för IT-avdelningen idag är hanteringen av digitala identiteter. När en anställd börjar måste de snabbt och enkelt få access till de verktyg de behöver. Samtidigt måste du försäkra dig att de inte längre har åtkomst till dina system och applikationer ifall personen avslutar sin anställning. Varje användares identitet kan behöva hanteras och ändras när som helst - och inte sällan innebär detta att IT-avdelningen måste lägga mycket tid på att hantera identiteter snarare än att utveckla verksamheten.

Med tanke på den senaste ökningen av antalet cyberattacker så blir betydelsen av integritet kring våra digitala identiteter också viktigare. Din verksamhet behöver bevisa att de är trovärdiga både gentemot dina anställda och dina kunder för att kunna möjliggöra ett flexibelt arbete på distans.

Vi hjälper er definiera och hantera enskilda användares roller och rättigheter, och bestämma under vilka förutsättningar de ska beviljas eller förvägras dessa rättigheter. Genom en smart och effektiv hantering av identiteter får dina medarbetare och kunder tillgång till rätt system vid rätt tillfälle.

Vill du veta mer?

Kontakta våra specialister

Ansvarig för systemutveckling
Ansvarig för systemutveckling

Henrik Stjernberg

Ansvarig för Microsofts identitetstjänster
Ansvarig för Microsofts identitetstjänster

Tobias Öien

Business Area Manager, Transformation & Automation
Business Area Manager, Transformation & Automation

Krister Olsson