We are Integration

Integrera system

Vi är förebilden inom systemintegration!

The iBiz Way

iBiz är förebilden inom systemintegration

Vi skapar långsiktig affärsnytta för våra nordiska kunder genom Microsoftbaserad systemintegration.

Systemintegration är nyckeln till att skapa en väl  fungerande IT-struktur med automatiserade flöden. Det effektiviserar processer och ökar digitaliseringstakten för hela verksamheten. Vi som jobbar här brinner för integration och att därigenom skapa kundnytta.

Architecture

iBiz arkitekter skapar affärsnytta och värde genom att effektivisera interna och externa verksamhetsprocesser. Våra specialister tillhör det absoluta toppskiktet inom nischen systemintegration. Vi arbetar främst på Microsofts plattformar där Azure Integration Services (AIS) och BizTalk är i fokus.

Development

Med djup teknisk kompetens bygger vårt expertteam av utvecklare integrationslösningar i framkant primärt inom Microsofts stack. C#, Bicep, Arm-templates, DevOps, Functions, APIM är områden som vi gillar!

Operations

För ett framtidssäkrat integrationslandskap tillhandahåller iBiz Operations team en prediktiv förvaltning där vi med moderna loggning- och monitoreringsverktyg. 

Integration
Blogg

Det unika med iBiz Solutions integrationskompetens

Det går nästan inte att prata digitalisering utan att nämna integration. Många företag använder flera digitala system och plattformar i sin dagliga verksamhet och kan och vill tjäna mycket på att dessa system kan förstå varandra och samverka. iBiz Solutions - som ingår i Advaniakoncernen - har utvecklat en unik, marknadsledande leveransmodell inom integrationer.

“Tjänsterna som iBiz Solutions tillhandahåller ger oss kontroll över våra integrationer och insyn i hur vår miljö verkligen fungerar. Det sänker våra förvaltningskostnader och pushar oss mot ständig förbättring, en framgångsfaktor för våra integrationssatsningar.”
Hör av dig

Kontakta oss gärna!

Sales Executive
Sales Executive

Andreas Heijne

Sales Executive
Sales Executive

Josefin Röja