Identitets- och åtkomsthantering

En av de viktigaste delarna när det kommer till säkerhet är att ha kontroll över sina digitala identiteter. Dagens komplexa värld med on-premise, cloud- och hybrida lösningar kräver att man har en strategi och en strukturerad plan för att hantera de digitala identiteterna i sin IT-miljö.

pexels-armin-rimoldi-5301736
Vi är din helhetspartner

Trygghet och kontroll

Vi på Advania hjälper och stöttar dig och din verksamhet genom hela resan. Med kompetens för att möta både verksamhetsfrågor och teknik leder våra konsulter dig framåt utifrån din verksamhets specifika behov.

analys-ikon

Rådgivning och strategi

Utifrån vår position som en ledande aktör för Digitala Identiteter i Sverige agerar vi ofta rådgivare till våra kunder. Vi hjälper er att bedöma och utveckla er strategi och roadmap och stöttar er under resan.

id-card-ikon

Leverans

Vårt team av konsulter hjälper er och tar ansvar för leveransen från dag ett. Med vår samlade erfarenhet och kompetens stöttar vi er i alla delar av leveransen och tar ett helhetsansvar. 
Våra leveranser innefattar både Cloud och on-premise utifrån era krav och behov.

user-chat-icon

Support & förvaltning

Våra förvaltningsledare med utvecklings- och supportteam tar hand om era tjänster och plattformar så att ni kan fokusera på er kärnverksamhet.

advania-office-92-1920x1080
Byggstenar för en helhetsleverans

Vi hjälper dig med en komplett leverans

Vi reder ut begreppen: IAM/IGA står för Identity and Access Management och Identity Governance and Administration. Det är ett brett område och oftast krävs flera olika tjänster för att kunna genomföra en komplett leverans. Vi på Advania har ett stort antal tjänster som utgör byggstenarna i vår helhetsleverans. Dessa anpassar vi tillsammans utifrån din verksamhets behov och levererar det antingen som on-premise, cloud-, hybrid eller SaaS-lösning.

se_advania_office_60-1920x1080
Rätt partner för dig

Välj produkter efter behov

Advania är en multi-vendor vilket betyder att vi samarbetar med flertalet av de stora aktörerna på marknaden. Vår inställning är att titta på behov och användningsområden i första hand, i stället för valet av produkt.

Våra produktleverantörer är självklart ledande på marknaden och erkända namn som t ex Microsoft, Okta, Auth0, PhenixID, Microfocus och Sailpoint.

Automatisering hos Tyréns
Automatisering hos Tyréns

Trygghet genom automatiserad identitetshantering

Tyréns är ett av Sveriges ledande konsultföretag inom samhällsbyggnad som värdesätter automation och tydliga processer för att effektivisera och förenkla för sina medarbetare. Med hjälp av Advania har de automatiserat sina interna processer och rutiner för att skapa en trygg intern identitetshantering.

Våra samarbetspartners

Auth0
fortified_logo_green-midnight-EK5POWM6
Microfocus
Microsoft
Okta
PhenixID
SailPoint
ikea-g386cccd5f_1920
Paketerat och tryggt

Välj bland färdiga paket

För att få till en snabb, säker och kvalitativ leverans har vi valt att paketera flera av våra lösningar. Detta innebär att du som kund kan förvänta dig ett välbeprövat koncept och en verifierad lösning:

AdvaniaID

Legitimerings- och signeringstjänst för eID (t. ex. BankID, Freja eID, SITHS, EFOS etc.)

Advania Overview

Paketerad tjänst för administrering av användarkonton och behörigheter.

Hälsokontroll

Vi genomför en analys av din verksamhets miljö och levererar en hälsodeklaration på hur den faktiskt mår och vilka eventuella utvecklingsutrymmen som finns.

Integrationer

Få tillgång till färdiga integrationer för över 40 olika affärssystem.

Hör av dig med dina frågor

Kontakta oss gärna

Business Area Manager, Development
Business Area Manager, Development

Henrik Stjernberg