KOMPLETTA OCH INNOVATIVA LÖSNINGAR

Jira

Med en modern och skalbar infrastruktur kan dina medarbetare jobba effektivt oavsett plattform eller plats. Låt oss tillsammans ta fram den bästa lösningen för din verksamhet!

se-advania-office-70

Nå din fulla potential med Jira

Vi är experter på Jira – det främsta verktyget för mjukvaruutveckling. Som Gold Solution Partner för Atlassian kan vi hjälpa dig att förbättra din verksamhets arbetsprocesser och få mer värde ur dina plattformar. 

Advania finns representerat i hela Norden och är en av de största och mest kompletta leverantörerna av systemintegrationer och IT-lösningar. Vi hjälper organisationer av alla storlekar inom både privat och offentlig sektor.

Vi arbetar för att åstadkomma verklig förändring genom hur vi planerar, prioriterar, genomför och följer upp aktiviteter. Förväntningarna på systemens användarvänlighet och hur effektivt de löser våra problem blir allt högre.

Genom användandet av Jira, enskilt eller i kombination med andra tjänster, skapar vi förutsättningarna för kontinuerlig framgång. Det underlättar för din verksamhet att kunna arbeta snabbare, smartare och mer effektivt. Vi skapar mervärde genom kompletta och innovativa lösningar baserade på dessa marknadsledande produkter i kombination med våra kunniga och engagerade medarbetare.

KONTAKTA OSS

Hur kan vi hjälpa dig?

Business Area Manager, Transformation & Automation
Business Area Manager, Transformation & Automation

Krister Olsson