Vi har tekniken för din arbetsplats

Flexibel arbetsplats

Oavsett om det gäller datorer, mobiler, skrivare eller licenser så hjälper vi dig att utrusta din verksamhet med de bästa verktygen för en modern och flexibel arbetsplats.

Med en anpassbar leveransmodell som omfattar hela livscykeln ser vi till att sköta alla delarna i din verksamhet och säkerställer att du har kontroll över modellen och kostnaderna.

flexibel-arbetsplats
Flexibilitet som möter verksamhetens och medarbetarnas behov

Ge dina medarbetare en flexibel arbetsplats

I dag är det viktigt att erbjuda medarbetarna att arbeta flexibelt, både gällande arbetstid och -plats. Samtidigt måste säkerhets- och hållbarhetskrav mötas. 

En modern och mobil arbetsplats innebär att du och dina kollegor inte behöver oroa er för om hård- eller mjukvara fungerar, eller om ni alltid är utrustade med de enheter som är bäst lämpade för verksamhetens arbetsmiljö.

Vi gör det enkelt och erbjuder en flexibel leveransmodell som omfattar hela livscykeln - vi ser helt enkelt till att sköta alla delar av din verksamhets arbetsplats, från dagen hårdvaran köps in tills licenserna behöver analyseras och hårdvaran till slut bytas ut. Genom att låta oss ansvara för hela leveranskedjan kan du och dina medarbetare istället fokusera på det ni är bäst på: er kärnverksamhet.

En molnbaserad klientlösning för dagens sätt att arbeta

Arbeta säkert och molnbaserat med ChromeOS

Vill du veta mer?

Kontakta vår affärsområdeschef

Business Area Manager, Workplace

Fredrik Alktun