För trygga medarbetare

Mobil som tjänst

I dag är mobiltelefonen ett arbetsverktyg som innehåller värdefull information, och inte sällan också en hel del privata uppgifter. Många av oss är helt beroende av sin mobil och därmed ökar också kraven på säkerhet. Det ska vara enkelt att hitta en borttappad mobil, att uppdatera eller återställa mjukvaran eller att reparera en sprucken skärm för att förlänga enhetens livslängd. Med Advanias Mobilitet som tjänst får du paketerad trygghet till en fast månadskostnad.

AdobeStock-mobil-man-800
Mobil som tjänst

Hur funkar det?

Advania erbjuder Mobilitet som tjänst och tar kostnadseffektivt hand om dina mobila enheter och tjänster över hela livscykeln. Tillsammans tar vi fram följande:

  • Val av standardmodeller och -tillbehör
  • En portal där dina medarbetare enkelt beställer telefon och tillbehör (kan integreras mot dina befintliga inköpssystem)
  • Lagerhållning hos Advania
  • Definiera standardflöden för lagerhållning, konfigurering, reparationer och leverans.

Säkra mobiler för trygga medarbetare

Vid konfigureringen tar vi hand om uppackning, installation och leverans till dina medarbetare så de kan komma i gång snabbt och jobba säkert oavsett vilken enhet de använder och var de befinner sig. Våra EMM-tjänster (Enterprise Mobility Management) gör det enkelt att integrera efterlevnad av policyer, anpassning av appar, data- och dokumentsäkerhet.

Självklart erbjuder vi teknisk support och hjälper till både vid felanmälan och utbyteshantering när mobilens livscykel närmar sig sitt slut. Med våra reparationslösningar ökar vi livslängden och kan ge enheten ett nytt liv och därmed andrahandsvärde – mycket bättre än om den hade hamnat i en byrålåda!

Vill du veta mer?

Kontakta mig

Sales Manager Workplace

Peter Holm