Smarta kameror och sensorer som tjänst

fastighet-bygg

IT för företag inom fastighet och bygg som blickar framåt

Inom området Smarta fastigheter erbjuder Advania Smarta Kameror som en tjänst, smarta kameror verksamma både i inomhus och utomhusmiljöer. Vi erbjuder dig ett brett sortiment av kameror med olika formfaktorer samt lagringskapacitet.

 

Smarta kameror spelar en viktig roll för att säkerställa säkerhet genom att analysera inspelad video i realtid samt möjligheten till automatisering vid rörelse i kamerans omfång. En kamera kan ställas in att arbeta som en rörelsesensor utan bild för att på så sätt se mönster över rörelser, mängden människor som rör sig och tider på dygnet m.m.

I tjänsten Smarta Kameror ingår kamera, licens, förvaltning samt incidenthantering. Tjänsten möjliggör att kunna skräddarsy din larmhantering kring realtidshändelser och larmåtgärder, Advania är en viktig rådgivande part under införandeprocessen för att vid behov anpassa lösningen för att möta specifika behov. Under införandeprojektet går vi bland annat igenom vilken typ av larm som skall se, vilken personal som skall erhålla larm samt vilken typ av övrig rapportering. Smarta Kameror kompletteras med fördel till Smarta Sensorer som tjänst för att ta del av värme, luftkvalitet samt vattenläckage i en och samma lösning från Advania.

Powered by

cisco-partner-logo

 

Hur kan vi hjälpa dig?

Kontakta mig!

Business Development – Sales Specialist

Henrik Höglund