Datacenterlösningar

Lagra, hantera och optimera data

Vi hjälper dig att säkra både dagens och morgondagens IT-lösningar.

ima162019

Låt tekniken lösa dina problem!

Vi hjälper dig att hitta säkra och enkla lösningar för att hantera din verksamhets data och infrastruktur. Tillsammans förenklar vi arbetet för IT-tekniker, ledning och administration. Vi tillhandahåller lösningar som ger hela verksamheten insikt och kontroll över sina respektive ansvarsområden. Det bidrar till ökad tillgänglighet och minskade kostnader, och gör att du och dina medarbetare kan fokusera på er kärnverksamhet.

Hur kan vi hjälpa dig?

Vi tror på partnerskap och ett nära samarbete med våra kunder. Relationen med våra kunder är en viktig del i vår framgång och nyckeln till lyckade gemensamma projekt och leveranser. Våra kunder ger oss år efter år bästa betyg i våra kundundersökningar, vilket vi är otroligt stolta över. Att aldrig tappa en kund är vårt mantra, och det lever vi efter varje dag. Under åren har vi samlat på oss en gedigen kunskap och många specialister inom nätverk, säkerhet, server och lagring. Med deras kompetens och kontinuerliga omvärldsbevakning har vi koll på vad som är på gång och fångar möjligheter att påverka våra kunders IT-strategi åt rätt håll redan i ett tidigt skede. Vi erbjuder produktlösningar, managerade tjänster samt konsulttjänster. Med vår kombination av breda erbjudanden och djup kompetens möter vi dig och din verksamhet just där ni befinner er.

se-advania-office-70
Varför Advania?

Vi vägleder och anpassar efter dina affärsmål

Vår styrka sitter i vår flexibilitet, kunskap och erfarenhet av att skapa långsiktiga strategier för våra kunder. Med bred kunskap och specialister inom varje område bidrar vi med en helhetskompetens så att du tryggt kan följa marknadens krav och slipper långa, dyra och struliga IT-processer. 

Du väljer själv om du vill ha rådgivning för att hitta de bästa lösningarna för din verksamhet, eller om hela IT-driften ska flyttas till oss. Vill du implementera en produkt eller helt enkelt köpa det som en tjänst?

Tackla dina IT-utmaningar tillsammans med Advania som din trygga IT-partner!

Läs våra kundcase inom datacenter

Datacenter Kundcase | Smart avtalshantering för en trygg framtid | Advania
2022.12.16

Smart avtalshantering för en trygg framtid

WSP använder Advanias Avtalsportal för mycket mer än bara ett register över olika kontrakt: portalen är till stor nytta för verksamheten i allt från att förhandla till sig de bästa villkoren till att kunna planera budget och...

Datacenter Kundcase | Nya affärsmöjligheter och bättre kontroll | Advania
2021.04.19

Nya affärsmöjligheter och bättre kontroll

När man hör företagsnamnet ATG tänker de flesta på hästar och travtävlingar. Visst är tävlingarna grunden för ATG:s verksamhet, men för att få alla system att fungera är ATG på många sätt också ett IT-bolag. I sina...

Låt oss prata datacenterlösningar

Kontakta oss

Business Area Manager, Datacenter
Business Area Manager, Datacenter

Fredrik Lindman