Partner 2023.11.07

Cisco utnämner Advania till årets Application Experience Partner

Vid Cisco Partner Summit 2023 i Miami Beach utnämndes Advania till årets Application Experience Partner i Sverige.

Vi är stolta över att få detta pris som är ett bevis på vårt goda samarbete med Cisco och de gemensamma krafttag för att skapa moderna lösningar som ger hållbara värden för våra kunder.

Motiveringen för priset lyder:

Det här är en lojal och beslutsam partner som med lång erfarenhet och expertkunskap inom managerade tjänster, systemintegration och applikationsmonitorering nu gör en stor satsning med Cisco.

Med ett exceptionellt fokus och ett gediget samarbete med Ciscos team, både lokalt och globalt, har denna partner framgångsrikt byggt upp och utvecklat en tjänst för Full Stack Observabilitet. De är en av de första i världen att leverera Cisco FSO som tjänst. Förutom att lösa kundernas utmaningar levererar de en ”application experience” bortom vad man trodde var möjligt.

SwedenPartnerAwards2023Advania

Vill du veta mer?

Hör av dig till mig!

Marketing Director

Eva-Lotta Jonsvik

Relaterat innehåll

Hållbarhet
2022.12.20

Hållbara affärer med HP

På Advania arbetar vi kontinuerligt med förbättring och utvärdering av våra insatser genom hela värdekedjan. Vi blir extra stolta när våra partners både stödjer och själva driver på detta arbete, och nu har vi av HP fått...

Partner
2022.09.29

Advania tar hem priset som Årets Azure Partner

På Microsofts event Partner Inspiration Day den 29 september tog Advania hem priset som Årets Azure Partner. Advania erbjuder djup och bred kompetens inom molnbaserade tjänster som gör det enkelt och tryggt för kunder att...

Sveriges bästa branschblogg inom IT

Håll dig i loopen och prenumerera på vår blogg där vi bjuder på insikter, åsikter & inspiration!