Advania blir årets Application Experience Partner | Advania
Partner 2023.11.07

Cisco utnämner Advania till årets Application Experience Partner

Vid Cisco Partner Summit 2023 i Miami Beach utnämndes Advania till årets Application Experience Partner i Sverige.

Vi är stolta över att få detta pris som är ett bevis på vårt goda samarbete med Cisco och de gemensamma krafttag för att skapa moderna lösningar som ger hållbara värden för våra kunder.

Motiveringen för priset lyder:

Det här är en lojal och beslutsam partner som med lång erfarenhet och expertkunskap inom managerade tjänster, systemintegration och applikationsmonitorering nu gör en stor satsning med Cisco.

Med ett exceptionellt fokus och ett gediget samarbete med Ciscos team, både lokalt och globalt, har denna partner framgångsrikt byggt upp och utvecklat en tjänst för Full Stack Observabilitet. De är en av de första i världen att leverera Cisco FSO som tjänst. Förutom att lösa kundernas utmaningar levererar de en ”application experience” bortom vad man trodde var möjligt.

SwedenPartnerAwards2023Advania

Vill du veta mer?

Hör av dig till mig!

Marketing Director

Eva-Lotta Jonsvik

Relaterat innehåll

Partner Nyhet | Advanias app lanseras i ServiceNow store | Advania
2024.04.15

Advanias app lanseras i ServiceNow store

I maj lanserar Advania tillsammans med ServiceNow en ny app för kvalitetsmanagement i ServiceNow store. Appen är utformad för att stödja och förbättra kvalitetsprocesser inom industrin och i samband med lanseringen deltar vi...

Partner Event: Radar Security 2024 | Advania
2024.03.27

Radar Security 2024

Hur kan vi tillsammans navigera i en allt mer utmanande cybermiljö? Det var det genomgående temat när branschledare och experter samlades under gårdagen på Radar Security för att diskutera utmaningar, framtid och strategier...

Sveriges bästa branschblogg inom IT

Håll dig i loopen och prenumerera på vår blogg där vi bjuder på insikter, åsikter & inspiration!