Nyhet | RTS blir Advania | Advania
Mingel med Advaniamedarbetare
Förvärv 2024.04.04

RTS blir Advania

Från och med den 4 april byter RTS varumärke till Advania. Det här är inte bara en förändring av varumärke; det är början på en ny era där vi kan erbjuda våra kunder ännu fler tjänster, djupare expertis och en förstärkt kapacitet att realisera våra kunders mål.

Förändringen innebär att både Advanias och RTS kunder kan förvänta sig samma högkvalitativa service och personliga kontakter som tidigare, samtidigt som alla kunder får tillgång till ett ännu bredare utbud av lösningar och expertis. Vi är fast beslutna om att fortsätta leverera värde och strävar efter att alltid överträffa våra kunders förväntningar.

"Vi ser samgåendet av RTS och Advania som ett naturligt steg i vår ambition att vara det mest attraktiva IT-tjänstebolaget i norra Europa. Tillsammans blir vi starkare, mer flexibla och ännu bättre rustade för att möta framtidens utmaningar och möjligheter med alla talanger från RTS. Vi ser fram emot att fortsätta växa tillsammans med våra högt värderade kunder och partners genom att stärka de relationer vi byggt över tid", säger Tomas Wanselius, VD på Advania Sverige.

För frågor, mer information eller för att bara prata om vad denna förändring innebär för dig som är kund hos RTS eller Advania, tveka inte att kontakta din kontaktperson på Advania (och tidigare RTS). Vi är här för att hjälpa och ser fram emot att fortsätta vår resa tillsammans, nu enade under Advanias varumärke.

Vill du veta mer om vad Advania kan erbjuda? Vi välkomnar dig att ta kontakt med oss, eller varför inte utforska vår hemsida och följa oss på LinkedIn, där vi kontinuerligt delar insikter, nyheter och inspiration från våra experter?

Varmt välkommen till Advania - The tech company with people at heart 💜

Vill du veta mer?

Hör av dig till mig!

Marketing Director

Eva-Lotta Jonsvik

Relaterat innehåll

Förvärv Vi välkomnar RTS till Advania-familjen | Advania
2023.11.16

Vi välkomnar RTS till Advaniafamiljen

Kommer ni ihåg vårt spännande meddelande från den 10 oktober om att vi planerade att förvärva RTS? Nu har vi ännu roligare nyheter: Vi har officiellt välkomnat RTS till Advaniafamiljen.

Förvärv Nyhet | Visolit äntligen en del av oss | Advania
2022.04.07

Visolit blir Advania – äntligen!

Redan i augusti kunde vi dela den glädjande nyheten att Visolit skulle bli en del av Advaniakoncernen. Idag byter Visolit namn till Advania och vi kommer verka under ett och samma varumärke. De sammanslagna bolagen har...

Sveriges bästa branschblogg inom IT

Håll dig i loopen och prenumerera på vår blogg där vi bjuder på insikter, åsikter & inspiration!