Geoff Kneen, VD Advania UK och Paul Barlow, VD Servium
Förvärv 2024.06.12

Advania expanderar ytterligare i Storbritannien genom förvärvet av Servium

Genom förvärvet av Servium Limited ("Servium") kommer Advania UK att stärka sitt helhetserbjudande inom professionella och managerade tjänster samt sitt utbud inom hårdvara och mjukvara för både befintliga och nya kunder.  Förvärvet ligger i linje med Advaniagruppens mål att bli den mest attraktiva IT-tjänsteleverantören i norra Europa. 

Korta fakta om förvärvet:

  • Advania har förvärvat 100% av aktierna i Servium från ledning och anställda.
  • Advania är en av de ledande IT-tjänsteleverantörerna för SMB marknaden i norra Europa, med verksamhet i Storbritannien, Sverige, Norge, Island, Finland och Danmark.
  • Servium är ett privatägt IT-tjänsteföretag som specialiserar sig på managerade tjänster, IT-inköpsoptimering samt hårdvaru- och mjukvaruförsäljning för att möta kundernas omfattande behov. Företaget är baserat i Chessington och Warrington, Storbritannien.
  • Med detta förvärv kommer Advania att skala upp sin befintliga verksamhet och stärka sin möjlighet att erbjuda omfattande helhetstjänster till kunder i Storbritannien och Europa.
  • Som "The tech company with people at heart"  kommer Advania att erbjuda Serviums medarbetare möjlighet att bredda sina karriärmöjligheter och frodas i en decentraliserad tillväxtmiljö.
  • Serviums befintliga kunder kommer att dra nytta av Advanias omfattande portfölj av teknik med digitala transformationstjänster, privata och hybrida molnlösningar, dataanalys och AI, cybersäkerhet, modern arbetsplats samt röst- och affärsapplikationer.

Läs hela nyheten på Advania Group: https://www.advania.com/pressreleases/advania-acquires-servium  

Presskontakt

Marketing Director

Eva-Lotta Jonsvik

Relaterat innehåll

Förvärv
2023.10.10

Advania Sverige förvärvar RTS i Sverige

För att ytterligare stärka utbudet i Sverige förvärvar Advania AB (“Advania”) RTS Group AB (“RTS”). Förvärvet av RTS kommer att stärka Advanias förmåga att leverera storskaliga digitaliseringsprojekt och erbjuda managerade...

Sveriges bästa branschblogg inom IT

Håll dig i loopen och prenumerera på vår blogg där vi bjuder på insikter, åsikter & inspiration!