Pressmeddelande | topp5 i Radars Leverantörskvalitérapport | Advania
Tomas Wanselius, CEO på Advania Sverige AB
Kundnöjdhet 2023.06.21

Advania i topp inom flera kategorier när Radar mäter leverantörskvalitet

Advania Sverige AB tar plats i topp5 i Radars Leverantörskvalitérapport, Sveriges största kvantitativa undersökning av kundupplevda värden och kvalitet hos IT-beslutsfattare. Advania toppar i tre kategorier: Infrastruktur och Drift, Användarnära IT och Verksamhetsnära IT. 

Varje år genomför Radar Sveriges största kvantitativa undersökning hos IT-beslutsfattare runt kundupplevda värden och kvalitet. Årets leverantörskvalitetsgranskning visar på Advania som ledande inom att skapa operativa, taktiska och strategiska värden hos sina kunder under det speciella året 2023.  

 – Det känns fantastiskt att återigen vara topprankade och jag är otroligt stolt över våra medarbetare som bidragit till att vi hamnat i topp inom flera kategorier. Kundfokus, och framför allt att vara nära våra kunder, är en central del i vårt DNA, säger Tomas Wanselius, CEO Advania Sverige.

– Resultatet i Radar Leverantörskvalitet 2023 visar att proaktivitet i relationen värderas allt högre under en period med ansträngda budgetar och osäker ekonomi för köparsidan, säger Hans Werner, vd Radar.

Varje år genomför Radar en större undersökning runt kundupplevda värden och kvalitet. I år deltog över 1 100 svenska verksamheter i att bedöma sina leverantörer i vad som är Sveriges största kvantitativa undersökning hos IT-beslutsfattare runt levererad kundnöjdhet och kundvärde.

Ta del av det fina resultatet

Relaterad pressbild hittar du här! 

 

För ytterligare information, kontakta

Tomas Wanselius, CEO, Advania Sverige AB
Tel: +46 70 454 35 24
E-post: tomas.wanselius@advania.com


Rebecka Wärn, PR and Communication Manager, Advania Sverige
Tel: +46 734 63 12 28
E-post: rebecka.warn@advania.se


Om Advania Sverige AB
Advania finns på 15 platser i Sverige och varje dag hjälper våra 1 400 talanger våra kunder att förverkliga sina mål. Med fokus på långsiktiga relationer, ledande teknologier, moderna plattformslösningar och strategiska partnerskap gör vi det enkelt för företag och offentliga verksamheter att växa med IT. Läs mer på advania.se

Om Radar
Analys- och rådgivningsbolaget Radar är Nordens ledande leverantör av tjänster inom IT-ledning, strategi, affärsutveckling och event till IT-branschen. Regulatorisk utveckling, marknadsutveckling och teknologitrender som påverkar grunden för IT-verksamheter analyseras, och våra branschexperter ger råd och rekommendationer om hur utvecklingen kan hanteras. Radar har 20+ anställda och har sitt huvudkontor i Stockholm med kontor i Göteborg och Oslo. Läs mer på radargrp.com. 

HÖR AV DIG

Kontakta oss med eventuella frågor

PR and Communication Manager

Rebecka Wärn

Sveriges bästa branschblogg inom IT

Håll dig i loopen och prenumerera på vår blogg där vi bjuder på insikter, åsikter & inspiration!