Ett enkelt och effektivt arbete

Fritidsappen

Ger koll på vad som är på gång på fritidshemmet och underlättar dokumentation, kommunikation och administrationen för pedagoger och ledningen.

ett barn leker på skolgård
Fritidsappen

Höj kvalitén med hjälp av Fritidsappen!

Fritidsappen ger vårdnadshavare koll på vad som händer på fritidshemmet och effektiviserar pedagogernas och ledningens vardag. Med hjälp av Fritidsappen kan pedagoger dokumentera vad som är på gång, och dela och diskutera detta med föräldrar och ledningen – samtidigt som den dagliga administrationen blir enklare. På så sätt blir föräldrar delaktiga i barnens vardag och ledningen och pedagogerna kan lägga tiden som annars gått till administration i stället på att ta hand om barnen.

I dag är tillgången till digitala verktyg för många förskolor och skolor rätt begränsad. Dessutom har många barn och elever i yngre åldrar inte någon plattform för att kunna hålla kontakten med förskolan och skolan.

Vi erbjuder alla förskolor, skolor och fritidshem i Sverige att snabbt och enkelt komma i gång och skapa denna kontaktyta genom våra appar som även finns som webbtjänster. Vi hjälper dig med registrering, PUB-avtal och digital signering så din förskola, fritidshem eller skola kan vara i gång med allt inom tre dagar. Hör av dig till oss så syr vi ihop en lösning som passar din verksamhet!

Så här kan du använda Fritidsappen

  • Skapa konton för alla vårdnadshavare
  • Nå ut snabbt med information till alla vårdnashavare via Anslagstavlan
  • Lägg ut uppdrag till barnen som föräldrarna har möjlighet att svara på
  • Chatta mellan personal och vårdnadshavare

Vill du testa Fritidsappen och få tillgång till ett demokonto?

Vill du veta mer om fritidsappen?

Kontakta mig!

Sales Manager Education
Sales Manager Education

Leonidas Papagianis