Smart skydd oavsett var du kopplar upp dig | Advania
Säkerhet 2023.11.23

Smart skydd oavsett var du kopplar upp dig

Med Advania Web Protector (AWP) får du ett extra skyddslager mellan din enhet och internet så du är trygg oavsett vilken arbetsplats du väljer för dagen. Den skyddar dina enheter från malware, phishing och ransomware, även om du skulle klicka på en falsk länk. Skyddet uppdateras dessutom kontinuerligt med information om nya hotbilder.

Förbered din verksamhet på NIS2

Med AWP kan du möta de ökande regulatoriska säkerhetskrav som kommer att ställas på verksamheter inom EU kopplat till det nya direktivet NIS2. Det är ett stabilt stöd för olika sorters användare, som kommuner och andra utbildande verksamheter där till exempel elever använder sina enheter både i skolan och hemma, och alla verksamheter som tillämpar hybridarbete.

Skydda dig mot mänskliga fel

Den största fördelen med AWP är att den ger ett skydd mot mänskligt felande. Tänk dig att du klickar på en falsk länk i ett epostmeddelande som skulle leda till att ett virus tar sig in på din dator. Eftersom Advania Web Protector känner igen viruset så stoppas du från att kunna hämta hem den skadliga koden. Allt detta sker utan att du vet om det, det enda som märks är att du får ett felmeddelande som säger att du har klickat på en osäker länk och kommer därför inte beviljas åtkomst.

Vad är egentligen AWP?

Advania Web Protector är ett DNS-skydd som fungerar lite som en proxy för din trafik, ett ställe som dina data mellanlandar innan du går ut på internet. Världens största threat intelligence center Talos ligger till grund för tjänsten och detta säkerhetscenter hanterar miljardvis av larm varje dag. Med hjälp av AI uppdateras Talos kontinuerligt med information om nya hotbilder och ny skadlig kod som behöver blockeras från våra enheter.

AWP skyddar våra enheter mot malware, phishing och randsomware oavsett var vi kopplar upp dem. Med denna smarta agent på din mobil, surfplatta eller dator kan du känna dig trygg att arbeta säkert på nätet.

 

Vill du veta mer?

Hör av dig till mig!

Sales Specialist Datacenter

Erik Jonasson

Relaterat innehåll

Säkerhet Öka medvetenheten om cyberhot | Advania
2024.03.04

Öka medvetenheten om cyberhot

Känns det som att din verksamhet har en trygg krisberedskap för IT-incidenter? En bra början är att skapa rutiner som hjälper till att stärka medarbetarnas medvetenhet och som gör att det finns en trygg plan att luta sig mot...

Sveriges bästa branschblogg inom IT

Håll dig i loopen och prenumerera på vår blogg där vi bjuder på insikter, åsikter & inspiration!