DIN LOKALA PARTNER

ServiceNow®

Med en modern och skalbar infrastruktur kan dina medarbetare jobba effektivt oavsett plattform eller plats. Låt oss tillsammans ta fram den bästa lösningen för din verksamhet!

se-advania-office-28
strategiskt partnerskap

Service Management i världsklass

ServiceNow är en världsledande aktör inom Enterprise Service Management. Genom att digitalisera arbetsprocesser i deras plattform kan din verksamhet både förenkla och effektivisera sitt arbete. Målet är att skapa en fantastisk upplevelse för både dina kunder och medarbetare.

Advania har arbetat med ServiceNow sedan 2009 och är idag en strategisk partner på den svenska marknaden. Vi är helhetsleverantören som hjälper dig med allt ifrån rådgivning till implementation och förvaltning. Dessutom har vi flest certifieringar i hela Sverige vilket gör att du som kund får en kompetent och fungerande lösning.

scania_kundcase
KUNDCASE

Så använder Scania sina fordons data för att effektivisera underhåll

Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar och deras fordon är utrustade med smart teknik, avancerade sensorer och trådlös uppkoppling. Detta resulterar naturligtvis i mängder av data och Scania vill öka värdet av dessa data, förbättra sitt arbetssätt och öka kundvärdet.
ADVANIA INTEGRATION PLAYBOOK

Vägen till automation går via integration

Advanias Integration Playbook går igenom vad du ska göra och förbereda när du vill integrera olika system i din verksamhet. Öppna dörren för integration, automatisering och förbättringar i alla arbetsmoment!

Ta kontrollen

Health 360°

Med vår Health 360°-applikation kan du säkerställa att din ServiceNow-instans uppfyller bästa praxis inom flera olika kategorier och förhindra att tekniska skulder byggs upp.

KONTAKTA OSS

Hur kan vi hjälpa dig?

Business Area Manager, Transformation & Automation
Business Area Manager, Transformation & Automation

Krister Olsson

Business Value Executive
Business Value Executive

Gustav L'Estrade