Ta kontroll över dina licenskostnader

Licens

Digitalisering och en förflyttning från traditionella licensformer till molntjänster ställer helt andra krav på licenshantering. Att se över dina licenser har aldrig varit mer aktuellt än nu.

video-mote
Rätt antal licenser och ökad kontroll för din verksamhet

Dina licenser är vårt fokus

Advanias licensteam arbetar med både offentlig och privat sektor och besitter spetskompetens på området. Vi drivs av att förstå din verksamhet och hitta den bästa lösningen för ditt företag.

Det är inte ovanligt att du över tid införskaffat fler licenser än vad din verksamhet behöver. Det är heller inte ovanligt med straffavgifter från mjukvarutillverkarna på grund av underdimensionerad licensiering. En utredning om hur det står till med mjukvarulicenserna är en investering som tveklöst kommer att löna sig. Advanias licensutredningar leder till optimering av resursutnyttjande och kostnadsbesparingar.

Licenshantering handlar mycket om samarbete och vi har valt att arbeta med några utav marknadens vassaste mjukvaruleverantörer. Vi väljer partner utifrån räckvidd, leveranssäkerhet, funktionalitet och utvecklingskapacitet. Advania samarbetar uteslutande med de aktörer som ständigt utvecklas och som hela tiden har örat mot marken när det kommer till vart branschen och tekniken är på väg. 

Några av våra samarbetspartners

microsoft
Oracle
Adobe
IBM
Red Hat
F-Secure
Citrix
Trend Micro

Läs våra kundcase inom licens

Vill du veta mer?

Kontakta vår licensansvarig

Sales Manager, Licens

Hans Hedblom