Managerade tjänster

Vi vill göra det enkelt att växa med IT.

Att köpa IT som tjänst är förlösande. Att outsourca IT-drift och support är befriande. Att göra det med en bra partner är betryggande. Allt det är självklart. Men vi värnar också om något mer. För att framgångsrikt kunna växa med IT är det viktigt att alla är med på resan. Att man känner engagemang och inspiration. Att det känns enkelt.

cloud-ikon

Cloud

Modern infrastruktur som stöder din verksamhets arbetssätt och mål: hitta den rätta mixen av publika och privata molntjänster för att bygga en högpresterande infrastruktur som uppfyller dina affärsbehov i enlighet med gällande regelverk. Lösningen finns i molnet!

Redo för nya höjder?
modern-arbetsplats

Modern arbetsplats

Ge dina anställda möjligheten att samarbeta i en säker och produktiv arbetsmiljö med extern IT-drift. Mer än någonsin är det i dag avgörande att upplevelsen av en digital arbetsdag är en exceptionellt bra upplevelse oavsett om du jobbar på kontoret, hemma eller någon annanstans.

Hur kan vi hjälpa dig
natverk

Nätverk som tjänst

Advanias Nätverk som tjänst passar din verksamhet oavsett om den finns i molnet, fysiskt på flera olika platser eller kanske bara på ett huvudkontor. Vi formar tillsammans en lösning med extern IT och IT-drift som uppfyller din verksamhets krav och behov.

Vi hjälper dig komma igång
real-estate-ikon

IT för fastighets- och byggbranschen

IT-drift för verksamheter inom fastighets- och byggbranschen. Genom en ny generation av molnbaserad, intelligent och självlärande databearbetning kan du öka dina lokalers och fastigheters attraktionskraft med extern IT. 

IT-drift för fastigheter

Smart IT för legal och professional services

Med hjälp av vår mångåriga erfarenhet tillsammans med marknadsledande verktyg och lösningar för dokument och e-mailhantering har vi hjälpt våra kunder att skräddarsy lösningar för att nå sina högt uppsatta affärsmål och förbli konkurrenskraftiga.

Vi hjälper dig
grupp-workshop
IT-lösningar som frigör tid

Lägg IT-drift och support i våra händer

Vi hjälper dig med säkra och enkla lösningar så att du och dina medarbetare får mer tid till annat. Nu kanske du undrar vilken den faktiska kostnaden för outsourcing av IT för ditt företag? Det är självklart lätt att glömma viktiga punkter i processen, så därför har vi samlat de här.

Kundnojdhet
Pressmedelande

Advania fortsatt det mest värdeskapande IT-bolaget inom outsourcing - när Radar frågar IT-beslutsfattare

För andra året i rad släpper Radar en rapport om Tillit och varumärkeskännedom hos IT-beslutsfattare i Sverige. För andra året i rad bekräftar rapporten att det är just tillit och förtroende som har störst betydelse när vi ska välja en samarbetspartner. IT-beslutsfattare i Sverige ser återigen Advania som ledande på att skapa värde inom kategorin Outsourcing av IT-tjänster.
Hur kan vi hjälpa dig?

Det ska vara enkelt att växa med IT

Vi gör det genom att göra det enkelt och effektivt för alla, vi sätter verksamhetsmål framför tekniken. Vi gör det genom att göra det tryggt, där säkerhet och hållbarhet är integrerat från start. Vi gör det genom att vara lyhörda och flexibla, tillsammans bestämmer vi takten. Och vi gör det genom att vara innovativa och inspirera, tillsammans skapar vi nya möjligheter.

Upphandlingsmall

Många tjänsteföretag outsourcar delar av eller hela sin IT till externa parter. Vi har tagit fram en mall som underlättar arbetet med en lyckad upphandling! 

“Vi måste förstå våra kunder på djupet och paketera lösningar som verkligen hjälper dem att bli mer effektiva, lönsamma och uppfylla sina verksamhetsbehov. Det enda sättet att uppnå detta är genom en långsiktig relation som är givande för båda parter.”

Läs våra kundcase inom managerade tjänster

Säkerhet
2023.05.30

Samarbetet gör skillnaden för Willhem

Advania hjälper fastighetsbolaget Willhem med att skapa en flexibel digital arbetsplats åt sina 300 medarbetare på 13 orter i Sverige. Det omfattar både hårdvara så som datorer och infrastrukturen som nätverk och server....

rebecca-frilagd
Rekrytering

Följ med på vår tillväxtresa

Vi arbetar ständigt med att samla och utveckla de absolut bästa i branschen. Just nu söker vi efter flera talanger inom managerade tjänster. Kontakta mig, så berättar jag mer om vilka möjligheter som finns!

Låt oss hjälpa dig!

Sales Manager, MSP

Fredrik Örnhall

Business Area Manager Managed Services Provider

Johan Tilly