spara dina data där du vill

Microsoft 365 Backup & Recovery som tjänst

Advanias lösning bygger på vår teknologipartner AvePoints plattform, som är ett marknadsledande och komplett verktyg för backup av hela eller valda delar av din Microsoft 365-miljö. Du sparar dina data på valfri destination, antingen i vår säkra svenska lagringstjänst eller i publika moln.

AdobeStock_392574808
AvePoint för microsoft 365

Ett marknadsledande verktyg för backup

Komplett backup

En obegränsad backuptjänst för din Microsoft 365-miljö som skyddar alla applikationer du vill: SharePoint Online, Exchange Online, Project Online, OneDrive för företag, Groups, Teams, Planerare och Public Folders.

Återställ på bara några minuter

Vi återställer dina data på bara några minuter genom den senaste tekniken för återställning av enstaka bibliotek, filer, brevlådor, grupper och applikationer i Microsoft 365. Vid större återläsningar tar det längre tid, och i dessa fall kommer vi tillsammans fram till den för din verksamhet bästa lösningen.

Trygghet

Vi kör automatiska säkerhetskopior upp till var 6e: timme för att säkerställa att dina data är återställningsbara från flera återställningspunkter. Alla data sparas i upp till 12 månader eller längre, beroende på dina egna önskemål, så att du kan backa tillbaka i tiden och hitta t.ex. äldre mejl, filer, personer och även inställningar.

M365 backup bild Advania

Säkra dina data på dina villkor

Vi lagrar dina data på valfri destination, antingen i vår lagringstjänst i Sverige som lyder under svenska förordningar och lagar med geografisk spridning i Advanias tre datacenter runt om i Stockholm, eller i AvePoint Microsoft Azure-lagring, i publika molnmiljöer i Microsoft Azure eller i Amazon S3.

Full kontroll

I vårt användargränssnitt har din IT-avdelning, antingen helt själv eller tillsammans med oss, full kontroll på alla backuper, personalens data, backupprocesser, borttagning och tillägg av personal mm.

Enkelt för dina medarbetare

Alla dina medarbetare kan enkelt själva återställa borttappade eller skadade filer och mejl genom den virtuella assistenten AVA. Den hjälper användaren att hitta sina säkerhetskopierade filer och att återställa dem snabbt och enkelt utan att servicedesk- eller supportpersonal behöver kontaktas.

AvaPoint AVA finns att ladda ner i Microsoft Teams AppStore

GDPR stöd

Det är enkelt att söka efter en viss person och ta bort alla data om den från backuperna om personen kräver det enligt GDPR-riktlinjerna.

Ransomware

Vi kan upptäcka ovanliga aktiviteter och potentiella ransomware-attacker innan de händer.

Kontakta mig

Hur kan vi säkra dina IT-tjänster?

Specialistsäljare BaaS
Specialistsäljare BaaS

Stephen Nygren