Nyhet | Advania förstärker ledningsgruppen med Maria Deogun | Advania
Nyhet AdWoMan 2023.03.01

Advania förstärker ledningsgruppen med Maria Deogun

Våra ledares främsta uppdrag är att utveckla de fantastiska individer som väljer att jobba på Advania. Nu har Maria Deogun, affärsområdeschef för Real Estate, klivit in i Advanias ledningsgrupp där hon bidrar med sin erfarenhet och expertis. Vi passade på att ta en pratstund med henne om ledarskap och vad som driver henne i vardagen.

Hej Maria! Du är ju ny affärsområdeschef för Real Estate och vårt senaste tillskott i ledningsgruppen. Hur skulle du beskriva din roll?

Som affärsområdeschef ser jag det som min uppgift att driva verksamheten framåt tillsammans med mina fantastiska medarbetare. Jag ser till så att de har den bästa vardagen och de bästa förutsättningarna för att kunna göra sitt jobb, må bra och skapa värde för våra kunder.

I ledningsgruppen är vi alla med och bidrar med våra individuella kunskaper och kompetenser, ett utbyte som sporrar mig enormt. Mina kollegor där är extremt jordnära och har direkt fått känna mig som en i gänget. Jag är glad att kunna ta till mig deras know-how, och samtidigt addera mina erfarenheter och insikter. Vi är alla olika men verkar mot samma mål, det tycker jag är väldigt givande.

Och hur hamnade du i denna roll? Berätta lite om din bakgrund:

Jag har jobbat med försäljning under lång tid, både med hårdvara och inom sourcing. Sedan fick jag erbjudandet att börja på Real Estate, som nätverkschef. Och jag kunde ingenting om nätverk! Men jag satsade, och utmanade mig själv med en ny roll. Det vill jag verkligen att fler ska ta till sig: våga chansa, även om du inte är bekväm. Så länge du har viljan och kämpar har du all möjlighet att lyckas.

Det visade sig att jag var precis rätt person för rollen: någon som kunde bygga upp verksamheten och lönsamheten. Så jag gjorde det jag var bra på, och stöttade konsulterna genom att bygga en struktur och skapa processer så att de kunde göra det de är bäst på. Nu rullar det på, och jag kände att det var helt rätt tajming att anta nästa utmaning i ledningsgruppen, och som affärsområdeschef.

Kan du kort beskriva din ledarstil?

Jag brukar säga: våga, tänk själv, ta ägarskap och ansvar - och våga göra fel, det går alltid att rätta till.

Härligt, man blir ju sugen att bli en del i ditt team: vilka lediga tjänster finns hos er på Real Estate just nu?

Vi söker nätverkstekniker och-arkitekter, change-koordinatorer och projektledare och RPA-utvecklare (RPA står för Robotic Process Automation). Och ja, det är alltid en fördel att förstå fastighetsbranschen för att det är en komplex bransch, men det är inget hinder att inte ha den bakgrunden. Har du viljan, inställningen, drivet, det värdesätter jag högt. Kompetensen, den kommer sedan genom kundmötena och samarbetet i teamet.

Se alla lediga jobb hos Advania Real Estate →

Vill du veta mer om Advania Real Estate?

Hör av dig till mig!

Marketing Director

Eva-Lotta Jonsvik

Sveriges bästa branschblogg inom IT

Håll dig i loopen och prenumerera på vår blogg där vi bjuder på insikter, åsikter & inspiration!