Nyhet | Globalt hållbarhetspris från HP | Advania
Hållbarhet 2023.03.09

Advania får globalt hållbarhetspris från HP

När HP utnämner 2022 års mest framstående partners står Advania Sverige som vinnare i kategorin ”Sustainable Business Award”. 

I veckan presenterade HP vinnarna av sina första Amplify Impact Awards. Syftet med utmärkelserna är att uppmärksamma partners hållbarhetsarbete under året. Advania Sverige har under 2022 drivit flest hållbarhetsinfluerade affärer av alla HP:s globala partners och tar därför emot första pris i kategorin ”Sustainable Business Award”.

– Jag är oerhört stolt och glad över att vi på Advania uppmärksammas av HP för att skapa värde med hållbara lösningar. Vi har länge haft fokus på att hjälpa våra kunder att ta tillvara de möjligheter som digitalisering och automation ger för att skapa ett mer hållbart samhälle, säger Tomas Wanselius, VD på Advania Sverige.

Läs mer här: Pressmeddelande från HP

Vill du veta mer?

Hör av dig till mig!

Marketing Director

Eva-Lotta Jonsvik

Relaterat innehåll

Hållbarhet Nyhet | Ny guide till cirkulär transformation | Advania
2024.04.10

Ny guide till cirkulär transformation

Exponential Roadmap Initiative har släppt en guide med sju steg för att minska utsläpp och naturpåverkan från material i värdekedjan. Vi har varit med och granskat den och står stolt bakom detta nya verktyg för alla...

Hållbarhet Nyhet | Nya hållbara metoder med klimatkontraktet | Advania
2024.03.19

Klimatkontrakt ett sätt att kroka arm

Kristianstads kommun arbetar aktivt för att hitta nya hållbara affärsmodeller och skapa ett gott liv för alla kristianstadsbor inom planetens gränser. Advania är ett av bolagen i det lokala näringslivet som sluter upp och...

Sveriges bästa branschblogg inom IT

Håll dig i loopen och prenumerera på vår blogg där vi bjuder på insikter, åsikter & inspiration!