Nyhet | Advania stöttar Momentum | Advania
Kjell A Nordström, Magnus Pihl och Per Schlingmann
Cirkulär IT 2024.04.03

Advania stöttar "Momentum" – en podd om framtid och innovation

Advania är stolta över att sponsra podcasten "Momentum", baserad på boken med samma namn och ledd av Kjell A Nordström och Per Schlingmann. Denna duo är känd för att djupdyka i aktuella frågor om teknologi, innovation och hur samhället utvecklas. I podden ger de lyssnarna nya insikter och perspektiv som är avgörande i vår snabbföränderliga tid.

"Momentum" har snabbt blivit en uppskattad källa för nytänkande och spännande diskussioner. Per och Kjell lyckas skapa en plattform där idéer inte bara presenteras utan också utforskas grundligt. Deras mix av teori och praktiska exempel gör varje avsnitt både lärorikt och givande.

"På Advania tror vi starkt på att riktig framgång och innovation börjar med att våga tänka nytt och att välkomna nya sätt att se på världen. Vi är därför glada över att stötta ”Momentum” och dess skapare som har både nyfikna och granskande perspektiv. Vi hoppas att vårt stöd kan bidra till vidare diskussioner om vår gemensamma framtid och teknikens roll i den", säger Eva-Lotta Jonsvik, Marketing Director på Advania Sverige.

I ett nyligt avsnitt besöker Magnus Pihl, Director Logistics & Services på Advania, podden för att diskutera hur vi kan skifta vårt tankesätt från linjärt till cirkulärt, särskilt inom IT. Detta är ett område som Advania satsar på, bl.a. genom att bygga ett hållbart center för cirkulär hantering av IT-hårdvara.

Vi ser fram emot framtida avsnitt av "Momentum" och de diskussioner de kommer att leda till. Vi uppmanar alla att lyssna och engagera sig i dessa viktiga samtal. Tillsammans kan vi skapa en rörelse mot en hållbar förändring.

Vill du veta mer?

Hör av dig till mig!

Marketing Director

Eva-Lotta Jonsvik

Sveriges bästa branschblogg inom IT

Håll dig i loopen och prenumerera på vår blogg där vi bjuder på insikter, åsikter & inspiration!