Vi välkomnar RTS till Advania-familjen | Advania
Förvärv 2023.11.16

Vi välkomnar RTS till Advaniafamiljen

Kommer ni ihåg vårt spännande meddelande från den 10 oktober om att vi planerade att förvärva RTS? Nu har vi ännu roligare nyheter: Vi har officiellt välkomnat RTS till Advaniafamiljen.

Som en ledande IT-tjänsteleverantör verksam i Sverige, Norge, Storbritannien, Island, Finland och Danmark, är Advania stolta över att nu inkludera RTS Group, ett framstående techbolag, i vår grupp. RTS, kända för sin expertis inom IT-infrastruktur och digitalisering, har en stark närvaro i Stockholm, Malmö, Helsingborg och Örebro. Genom detta tillskott stärker Advania förmågan att skapa innovativa IT-lösningar för befintliga och nya kunder.

Tomas Wanselius, VD för Advania Sverige, uttrycker sin entusiasm: "Jag välkomnar hela RTS-teamet till Advania med stor glädje. Vårt mål är att göra övergången sömlös för alla nya medarbetare, kunder och partners. Vi är fast beslutna att göra Advania till det mest attraktiva IT-tjänsteföretaget i Sverige, och RTS blir en viktig del i detta."

Urban Berlinde, VD för RTS, delar Tomas entusiasm: ”Jag känner en stor stolthet och glädje över att RTS nu blir en viktig del av Advania, det ger oss alla förutsättningar att bli det mest attraktiva IT-tjänsteföretaget i Sverige.”

Med cirka 5 500 fantastiska medarbetare och över 12 miljarder SEK i omsättning i Sverige, Norge, Storbritannien, Island, Finland och Danmark är Advaniagruppen en av norra Europas snabbast växande IT-tjänsteleverantörer. Advanias sammanslagning med RTS markerar början på en spännande resa. Vi ser fram emot att integrera våra team och kompetenser för att fortsätta erbjuda marknadsledande IT-lösningar och en ännu bättre arbetsplats för våra anställda. Goldman Sachs Asset Management fortsätter att stödja Advaniagruppen som vår huvudinvesterare.

Vill du veta mer?

Hör av dig till mig!

Marketing Director

Eva-Lotta Jonsvik

Relaterat innehåll

Förvärv Nyhet | RTS blir Advania | Advania
2024.04.04

RTS blir Advania

Från och med den 4 april byter RTS varumärke till Advania. Det här är inte bara en förändring av varumärke; det är början på en ny era där vi kan erbjuda våra kunder ännu fler tjänster, djupare expertis och en förstärkt...

Förvärv Nyhet | Visolit äntligen en del av oss | Advania
2022.04.07

Visolit blir Advania – äntligen!

Redan i augusti kunde vi dela den glädjande nyheten att Visolit skulle bli en del av Advaniakoncernen. Idag byter Visolit namn till Advania och vi kommer verka under ett och samma varumärke. De sammanslagna bolagen har...

Sveriges bästa branschblogg inom IT

Håll dig i loopen och prenumerera på vår blogg där vi bjuder på insikter, åsikter & inspiration!