Nyhet | Advanias app lanseras i ServiceNow store | Advania
ServiceNow och Advania i München, april 2024
Partner 2024.04.15

Advanias app lanseras i ServiceNow store

I maj lanserar Advania tillsammans med ServiceNow en ny app för kvalitetsmanagement i ServiceNow store. Appen är utformad för att stödja och förbättra kvalitetsprocesser inom industrin och i samband med lanseringen deltar vi på ServiceNows stora event i Las Vegas och presenterar appen för besökarna.

Read this in English

"Vi är stolta över vårt mångåriga samarbete med ServiceNow, och att de nu väljer att lägga in vår app i deras store är ett kvitto på att känslan är ömsesidig och förtroendet för våra tjänster stort", säger Krister Olsson, Business Area Manager för Transformation & Automation på Advania.

Advanias nya applikation för kvalitetsmanagement hanterar olika kvalitetsprocesser så som 5 Whys, 8 D and Six Sigma för att supportera tillverkande industri i ett eftermarknadsperspektiv och i vissa fall inom fabriken. Användargränssnittet är modernt och fungerar väl med ServiceNows nya produkt Manufacturing Commercial Operations (MCO) som är utformad för att förbättra kapaciteten och säkerheten i tillverkningsverksamheten, och öka möjligheterna till förebyggande underhåll samt för att möjliggöra effektiv hantering av operativ teknik.

I början av maj är det dags för ServiceNow Summit i Las Vegas, där kommer Advania att delta på plats och dema appen för besökarna. Du som inte kan medverka i Las Vegas hoppas vi att få träffa på ServiceNow Summit i Stockholm den 4 juni. Där kommer vi tillsammans med vår kund Assa Abloy stå på scen och prata om vårt gemensamma kvalitetsarbete. Hoppas att vi ses där!

Vill du veta mer?

Hör av dig till mig!

Business Area Manager, Transformation & Automation

Krister Olsson

Relaterat innehåll

Partner Event: Radar Security 2024 | Advania
2024.03.27

Radar Security 2024

Hur kan vi tillsammans navigera i en allt mer utmanande cybermiljö? Det var det genomgående temat när branschledare och experter samlades under gårdagen på Radar Security för att diskutera utmaningar, framtid och strategier...

Sveriges bästa branschblogg inom IT

Håll dig i loopen och prenumerera på vår blogg där vi bjuder på insikter, åsikter & inspiration!