Partner 2024-05-15 14:29

Kärlek i luften och en pallplats för Advania på ServiceNow Knowledge24

Under ServiceNows Knowledge-konferens i Las Vegas deltog fyra Advaniakonsulter i ett Hackathon. Utmaningen var att använda ServiceNow-plattformen på ett kreativt och ovanligt sätt. Konkurrensen och tidspressen var hårda men det blev en andraplats för våra experter inom Transformation & Automation.

Uppgiften i konferensens Hackathon var att på åtta timmar använda plattformens funktionalitet för att skapa något roligt och innovativt. Våra konsulter på plats var Felicia Barkrot, Samuel Jönsson, Irma Björkqvist, Lucas Pettersson och trots hård konkurrens lyckades de med att placera sig på andra plats i sin kategori – direkt efter ett lag bestående av flera ServiceNow MVP:er.

Advanias team byggde en Tinder-inspirerad datingapp där användare kunde skapa profiler, ladda upp bilder och sedan svepa mellan andra användare för att hitta sin potentiella kärlek på konferensen.

Workspace"Det var kul att få testa att bygga något som är mer kreativt och som vi kanske inte gör i vanliga fall! Det jobbigaste var tidspressen... vi hade många idéer, men vi är stolta över att vi kunde mäta oss med alla andra duktiga utvecklare! Andraplatsen blev ett kvitto på det", säger Felicia Barkrot.

Är du nyfiken hur appen såg ut? Kika på vår videodemo för att se appen in action:

Vill du veta mer?

Hör av dig till mig!

Business Area Manager, Transformation & Automation

Krister Olsson

Relaterat innehåll

Partner
2024-04-15 08:54

Advanias app lanseras i ServiceNow store

I maj lanserar Advania tillsammans med ServiceNow en ny app för kvalitetsmanagement i ServiceNow store. Appen är utformad för att stödja och förbättra kvalitetsprocesser inom industrin och i samband med lanseringen deltar vi...

Sveriges bästa branschblogg inom IT

Håll dig i loopen och prenumerera på vår blogg där vi bjuder på insikter, åsikter & inspiration!