Dubbla myror: Advania är både HP och HPE Partner of the year | Advania
Partner 2024.02.02

Dubbla myror: Advania utses till både HP och HPE Partner of the year

Två nya Guldmyror får vi lägga till efter gårdagens event på Hamburger Börs. Ett stort gäng från Advania deltog på plats i Stockholm och glädjen var stor när vi stolt fick ta emot utmärkelser för både HP och HPE Partner of the year.

Speciellt glada är vi över att motiveringen inte bara handlar om affärer eller produkter utan att stor vikt också lagts vid att vi tillsammans skapar tillväxt med hållbarhet i centrum.

Motiveringen för HPE Partner of the year:

Antalet projekt, kundimplementeringar och nya affärer ni genomfört under året är imponerande och det är med stor tacksamhet vi på HPE ser tillbaka på året som gått. Vi hyllar ett starkt team som alltid hjälper sina kunder att hitta de bästa IT-lösningarna och formar den IT-framtid vårt land behöver.

Motiveringen för HP Partner of the year:

Som första HP Partner att uppnå ”HP Amplify Impact 5 star” är årets pristagare van att få ta emot fina utmärkelser, både på den globala och lokala scenen. Det är välförtjänt och det visar att ni verkligen tar hållbarhet på allvar. Ni har stor nyfikenhet för nya produkter och lösningar. Ni är alltid snabba att få ut dem till marknaden. Ni går i bräschen och visar att det går att skapa tillväxt med hållbarhet i centrum.

Tack till HP, HPE och framför allt våra kunder och medarbetare som tillsammans jobbar för att skapa hållbara digitala lösningar varje dag!

Relaterat innehåll

Partner Nyhet | Advanias app lanseras i ServiceNow store | Advania
2024.04.15

Advanias app lanseras i ServiceNow store

I maj lanserar Advania tillsammans med ServiceNow en ny app för kvalitetsmanagement i ServiceNow store. Appen är utformad för att stödja och förbättra kvalitetsprocesser inom industrin och i samband med lanseringen deltar vi...

Partner Event: Radar Security 2024 | Advania
2024.03.27

Radar Security 2024

Hur kan vi tillsammans navigera i en allt mer utmanande cybermiljö? Det var det genomgående temat när branschledare och experter samlades under gårdagen på Radar Security för att diskutera utmaningar, framtid och strategier...

Sveriges bästa branschblogg inom IT

Håll dig i loopen och prenumerera på vår blogg där vi bjuder på insikter, åsikter & inspiration!