Hållbarhet Partner 2022.10.18

Hållbara affärer med HP

På Advania arbetar vi kontinuerligt med förbättring och utvärdering av våra insatser genom hela värdekedjan. Vi blir extra stolta när våra partners både stödjer och själva driver på detta arbete, och nu har vi av HP fått utmärkelsen som första svenska 3-Star Catalyst Partner.

Catallyst-stars_V2_3-stars

HP:s partnerprogram Amplify Impact främjar meningsfulla åtaganden och samarbete för en cirkulär ekonomi med låga koldioxidutsläpp, fokus på mångfald och integration och att överbrygga den digitala klyftan. Inom programmets ramar sker utbildningsinsatser för Advanias säljkår och andra medarbetare för att utvidga möjligheterna att skapa bestående positiva förändringar och maximera affärsmöjligheterna genom HP:s strategi för hållbar påverkan.

– Vi ser hållbarhetskrav i allt fler av våra kunders förfrågningar, så det känns helrätt att satsa på ännu mer hållbart samarbete med våra partners, säger Jesper Måwe, Business Developer & Partner Manager på Advania.

Vi ser fram emot vår fortsatta gemensamma resa för ett mer resurseffektivt samhälle och positiv förändring i hela värdekedjan.

Relaterat innehåll

Vi gör det enkelt att växa med IT

Vill du också ta din verksamhet till nästa nivå?