Partner 2022.04.08

Advania är HPE Partner of the Year

Äntligen var det dags för Guldmyran-galan på Sergel Hub mitt i centrala Stockholm. Vi var ett stort gäng på plats och kammade hem vinsten som HPE Partner of the year. Den nyaste Guldmyran kommer nu att ta plats på väggen bredvid sina kamrater på vårt kontor på Liljeholmen.

Årets guldmyror delades ut på Sergel Hub i centrala Stockholm. Det var 200 personer på plats i publiken och en stor skara ute i hela landet som följde sändningarna online.

Advania blev utnämnt till HPE Partner of the Year – och vilken härlig känsla det var att ta emot priset på plats med våra representanter från Sveriges alla hörn. Samtidigt som vi firade detta njöt resten av våra medarbetare av gräddtårta: Guldmyran hade den oerhört bra tajmingen att hända samma dag som vi firade att äntligen bli ett Advania.

Vi blev både stolta och glada över priset och känner att motiveringen för priset passade verkligen in perfekt i denna samhörighetskänsla vi bygger tillsammans på Advania.

HPE Partner of the Year: Advania

Långsiktighet, kompetens och ett starkt fokus på “as-a-service” har skapat stadig tillväxt under många år. 2021 var året som volymerna fullkomligt exploderade.

Att en storspelare lyckas dubbla sin affär är inget som hör till vardagen. Vi på HPE njuter av g-krafterna när ni lägger in nästa växel.  Priset alla vill vinna men är så få förunnat går denna gång till – Advania!

2. HPE Partner of the Year

 

Vi gör det enkelt att växa med IT

Vill du också ta din verksamhet till nästa nivå?