Nyhet | Visolit äntligen en del av oss | Advania
Förvärv 2022.04.07

Visolit blir Advania – äntligen!

Redan i augusti kunde vi dela den glädjande nyheten att Visolit skulle bli en del av Advaniakoncernen. Idag byter Visolit namn till Advania och vi kommer verka under ett och samma varumärke. De sammanslagna bolagen har tillsammans över 1 300 talanger som kan hjälpa verksamheter i hela Sverige att växa med IT.

För de som redan är kunder hos tidigare Visolit eller Advania kommer allt att fortsätta som vanligt. Vi kommer fortsätta leverera våra tjänster med samma människor som tidigare.

- Sammanslagningen innebär att vi kan erbjuda fler hållbara, konkurrenskraftiga, högkvalitativa och skräddarsydda IT-tjänster till den gemensamma kundbasen. Våra kunder kommer fortsatt få tillgång till det starka kommersiella drivet, den unika expertisen och de toppmoderna plattformarna. Vi kommer kunna hjälpa fler kunder på det sätt som passar dem bäst, säger Johan Tilly, Cloud Operations Director på tidigare Visolit.

En attraktiv arbetsplats är nyckeln

Kompetensbristen är ett faktum i IT-branschen och i takt med att IT blivit en av de mest centrala frågorna på i stort sett alla företag och offentliga verksamheter ökar också behovet av rätt kompetens. Att fortsätta bygga en attraktiv arbetsplats är en förutsättning för att vi ska behålla talangerna som har valt Advania och för att vi ska kunna rekrytera nya talanger.

- Att attrahera rätt individer är en förutsättning för att vi ska kunna hjälpa våra kunder att nå sina mål och förverkliga sina idéer. Vårt fokus på långsiktiga kundrelationer präglar verkligen hur vi jobbar på Advania. Det är helt naturligt för oss att ge ett mandat till alla medarbetare att göra det som är bäst för våra kunder. Det leder till att vi har en arbetsmiljö där våra medarbetare trivs och utvecklas, säger Tomas Wanselius, CEO på Advania Sverige.

Fokus framåt

Vi ska fortsätta erbjuda och utveckla de tjänster och lösningar som hjälper våra kunder att växa med IT. Vi ska fokusera ännu mer på hållbarhetsfrågor och agera rådgivare till alla kunder som ser IT och digitaliseringen som en möjliggörare för en hållbar framtid. Säkerhet har aldrig prioriterats högre, och oavsett område så designar vi lösningar med en hög säkerhet som leder till IT-trygghet för Sveriges verksamheter.

Så gör vi det enkelt att växa med IT

IT som tjänst

Den nya tidens arbetsplats

Säkerhet är bra, trygghet är bättre

Innovation & Integration

IT är nyckeln till en hållbar framtid

Skolpartner

 
Har du frågor kring sammanslagningen?

Hör av dig till oss!

Chief Executive Officer

Tomas Wanselius

Business Area Manager Managed Services Provider

Johan Tilly

Relaterat innehåll

Förvärv Vi välkomnar RTS till Advania-familjen | Advania
2023.11.16

Vi välkomnar RTS till Advaniafamiljen

Kommer ni ihåg vårt spännande meddelande från den 10 oktober om att vi planerade att förvärva RTS? Nu har vi ännu roligare nyheter: Vi har officiellt välkomnat RTS till Advaniafamiljen.

Sveriges bästa branschblogg inom IT

Håll dig i loopen och prenumerera på vår blogg där vi bjuder på insikter, åsikter & inspiration!