Foto: Ellinor Berggren
Partner 2022-09-29 16:00

Advania tar hem priset som Årets Azure Partner

På Microsofts event Partner Inspiration Day den 29 september tog Advania hem priset som Årets Azure Partner. Advania erbjuder djup och bred kompetens inom molnbaserade tjänster som gör det enkelt och tryggt för kunder att växa med IT. Att erbjuda marknadens högsta kompetens inom Azure är en viktig del i Advanias satsning.

Årets Azure Partner: Advania

Motiveringen lyder:
"En partner som sätter kunden i centrum och haft stor framgång. Partnern använder skickligt sin erfarenhet kring hur man driftar kundmiljöer på ett standardiserat sätt och hjälper både nya och befintliga kunder på deras resa till molnet. Därför är vinnaren av Årets Azure Partner Advania!"

- Advania har satsat på att ha marknadens bästa erbjudande inom Azure med och det är fantastiskt roligt att få ett kvitto på att fokus och passion alltid lönar sig. Vi är många på Advania som brinner för att hjälpa våra kunder upp i molnet och detta pris är ett resultat av fenomenalt teamwork och inte minst ett stort förtroende från våra kunder, säger Tomas Wanselius, VD på Advania Sverige.

Advania har satsat på att erbjuda marknadens högsta kompetens inom Azure med Cloud Transformation och Knowledge Factory i spetsen. På bilden ovan ser vi några av våra passionerade cloud transformers som firar den fina utmärkelsen.

Från vänster:
Maxx Glans, Captain, Knowledge Factory
Simon Wåhlin, Technical Architect, Knowledge Factory
Kristoffer Bradqvist, Head of Marketplace
Andreas Selevik, Transformation and Cloud Architect, MSP
Pontus Carling, Cloud Manager, Cloud Transformation
Mats Lagrelius, Business and Consultant Manager, Cloud Transformation
Martin Siltanen von Bell, Tech Lead, Cloud Transformation

 

Årets Azurepartner

Hör av dig till mig!

Chief Executive Officer

Tomas Wanselius

Relaterat innehåll

Partner
2024-04-15 08:54

Advanias app lanseras i ServiceNow store

I maj lanserar Advania tillsammans med ServiceNow en ny app för kvalitetsmanagement i ServiceNow store. Appen är utformad för att stödja och förbättra kvalitetsprocesser inom industrin och i samband med lanseringen deltar vi...

Sveriges bästa branschblogg inom IT

Håll dig i loopen och prenumerera på vår blogg där vi bjuder på insikter, åsikter & inspiration!