Nyhet | Advania blir Pinnacle Partner hos Broadcom | Advania
Partner 2024.03.27

Advania Group blir ny VMware Cloud Service Provider Pinnacle Tier Partner i Broadcoms Advantage Partner Program

Advania hjälper kunder att modernisera infrastruktur, påskynda innovation och förbättra affärsresiliens med managerade VMware Cloud Foundation-tjänster och erbjuder nu möjlighet till White Label i det nya VMware Broadcom-programmet.

Advania kan i dag stolt meddela idag att vi nu är en VMware Cloud Service Provider (VCSP) Pinnacle Tier Partner i Broadcoms Advantage Partner Program för den nordiska marknaden. Det gör att vi kan hjälpa gemensamma företagskunder att innovera och transformera genom att anta VMware Cloud Foundation (VCF) som sin privata molninfrastruktur. Advania fortsätter att leverera hanterade VMware Cloud Foundation privata molntjänster, inklusive suveräna molntjänster som stöder dataresidens och andra jurisdiktionella kontroller.

Partner Logo (Pinnacle)Advania levererar VMware Cloud Foundation till denna portfölj av tjänster, vilket hjälper organisationer att modernisera infrastruktur med bästa möjliga TCO, leverera en friktionsfri självbetjäningsupplevelse för utvecklare med konsoliderad VM och containerbaserad arbetsbelastning på en enda plattform och tillhandahålla företagsklassad motståndskraft och säkerhet. Advania avser att stödja den nya funktionen för licensportabilitet i VCF-erbjudandet, vilket kommer att skapa en flexibel hybridmolnupplevelse för kunderna.

"Som Pinnacle-partner kommer Advanias expertis, erfarenhet och inflytande i branschen att spela en avgörande roll för att hjälpa våra kunder på deras molnresa", säger Ahmar Mohammad, Vice President, Partners, Managed Services, and Solutions GTM, VMware Cloud Foundation Division på Broadcom. "VCSP Pinnacle-nivån är utformad för att bygga starkare relationer med våra mest uppskattade VCSP-partners för att hjälpa kunderna att implementera en mycket effektiv molnoperationsmodell som kombinerar skalbarhet och smidighet i offentliga moln med säkerhet och prestanda i privata moln."

"Advania är på god väg att bli den ledande leverantören av tekniska tjänster för medelstora företag i norra Europa. Att vara en Pinnacle Partner inom VMwares ekosystem ger oss möjlighet att konsekvent leverera banbrytande lösningar och tjänster till våra kunder på de nordiska marknaderna", säger Hege Støre, koncernchef för Advania.

Pinnacle är den högsta programnivån i Broadcoms Advantage Partner-program. Pinnacle-partners är Broadcoms mest investerade och strategiska partners, med omfattande certifieringar, en meritlista med betydande försäljnings- och serviceprestationer och bred internationell täckning. Pinnacle-status innebär att en partner har djup teknisk kunskap och är skicklig på att hantera de mest komplicerade kundfrågorna. Broadcom arbetar i nära samarbete med Pinnacle-partners, inklusive samförsäljning till gemensamma kunder, för att tillhandahålla den grundläggande teknik som driver det digitala landskapet.

"För oss är det viktigt att leverera "resultat som tjänst" och med den nya modellen kommer vi ha ännu bättre förutsättningar att förstå våra kunders utmaningar och skapa värde tillsammans", säger Richard Edholm, ansvarig för infrastrukturtjänster på Advania.

Advania kan hjälpa dig med både licenser, support, specialistkonsulter och hårdvarulösningsar för att säkerställa kontinuitet och trygghet i verksamheten. Intresserad? Klicka på knappen nedan så tar vi kontakt!

Vill du veta mer?

Hör av dig till mig!

Account Manager

Rasmus Monsen

Relaterat innehåll

Partner Nyhet | Advanias app lanseras i ServiceNow store | Advania
2024.04.15

Advanias app lanseras i ServiceNow store

I maj lanserar Advania tillsammans med ServiceNow en ny app för kvalitetsmanagement i ServiceNow store. Appen är utformad för att stödja och förbättra kvalitetsprocesser inom industrin och i samband med lanseringen deltar vi...

Partner Event: Radar Security 2024 | Advania
2024.03.27

Radar Security 2024

Hur kan vi tillsammans navigera i en allt mer utmanande cybermiljö? Det var det genomgående temat när branschledare och experter samlades under gårdagen på Radar Security för att diskutera utmaningar, framtid och strategier...

Sveriges bästa branschblogg inom IT

Håll dig i loopen och prenumerera på vår blogg där vi bjuder på insikter, åsikter & inspiration!