Hållbarhet 2024.06.18

Advania är stolt partner till Pride

Advania ingår ett nytt partnerskap med Stockholm Pride för att stötta den ideella organisationens arbete med att synliggöra hbtq+-frågor och värna om allas rätt att vara sig själva. Genom att främja inkludering och öka medvetenheten om mångfald, strävar Advania efter att göra en positiv skillnad för hbtq+-gemenskapen och samhället i stort.

"Vårt engagemang i frågor kring mångfald och inkludering speglar vår kultur och DNA att alltid sätta människor först i allt vi gör. Vi vet också att våra medarbetare välkomnar fler möjligheter att engagera sig och bidra till samhället på olika sätt," säger Tomas Wanselius, CEO på Advania. 

Partnerskapet innebär att alla anställda på Advania erbjuds en volontärsdag där de får möjlighet att hjälpa till under Pride-evenemanget. Genom detta initiativ kan Advanias medarbetare aktivt delta och bidra till en viktig samhällsrörelse. Dessutom tillhandahåller Advania återtagen och rekonditionerad IT-utrustning till Stockholm Pride under hela festivalen i syfte att främja en hållbar framtid och socialt ansvar. 

04 Bronspartner

Lär mer om vårt engagemang för hållbar utveckling

 

För mer information

Eva-Lotta Jonsvik, Marketing Director, Advania
Tel: +46 761 40 01 37
E-post: evalotta.jonsvik@advania.com

Tomas Wanselius, CEO, Advania
Tel: +46 70 454 35 24
E-post: tomas.wanselius@advania.com     

HÖR AV DIG

Kontakta oss med eventuella frågor

Marketing Director

Eva-Lotta Jonsvik

Relaterat innehåll

Hållbarhet
2024.05.23

Advania lanserar hållbarhetsrapport för 2023

Advania lanserar koncernövergripande hållbarhetsrapport för 2023, som omfattar alla verksamhetsländer. Rapporten beskriver Advanias gemensamma strategi för hållbarhet och redogör för hur varje land har åtagit sig att uppnå...

Sveriges bästa branschblogg inom IT

Håll dig i loopen och prenumerera på vår blogg där vi bjuder på insikter, åsikter & inspiration!