Skola 2022.09.12

Advania tecknar nytt avtal med Stockholms stad

När Stockholms stad upphandlade en ny leverantör av digitala enheter till stadens pedagogiska verksamheter landade valet på Advania. Avtalet innefattar all hårdvara och avtalstiden är 21 månader. Avtalets totala värde är 700 miljoner kronor.

Kraven på digitalisering i pedagogiska verksamheter är höga och tillgången till rätt hårdvara är en nyckel för att skolorna ska fungera optimalt. Det nya avtalet mellan Stockholms stad och Advania innebär att Advania ska förse Stockholms stads pedagogiska verksamheter med hårdvara enligt avtalet ”Digitala enheter till stadens pedagogiska verksamheter”.

- Att få samarbeta med Stockholms stad och säkerställa att alla barn som går i skolan i staden och alla pedagoger som hjälper barnen får rätt förutsättningar är ett väldigt hedrande uppdrag, säger Tomas Wanselius, VD på Advania Sverige AB.

För mer information:
Tomas Wanselius, VD, Advania Sverige AB
Tel: +46 76 454 35 24
E-post: tomas.wanselius@advania.com

Om Advania Sverige:
Advania finns på omkring 20 platser i Sverige och varje dag hjälper våra 1 450 talanger våra kunder att förverkliga sina mål. Med fokus på långsiktiga relationer, ledande teknologier, moderna plattformslösningar och strategiska partnerskap gör vi det enkelt för företag och offentliga verksamheter att växa med IT. 

Om Stockholms stad:
Stockholms stad är Sveriges största kommun och hemstad för över 960 000 stockholmare. Varje dag arbetar stadens medarbetare för att ge stockholmarna bra service utifrån beslut i kommunfullmäktige, nämnder och bolagsstyrelser. Läs mer på Stockholms stad

Presskontakt

Marketing Director

Eva-Lotta Jonsvik

Relaterat innehåll

Skola
2022.05.17

Advania lanserar bok om skapande i förskolan

För att ge förskolepedagoger rätt förutsättningar att följa läroplanen krävs löpande fortbildning inom digitala verktyg. Behovet och önskemålen om fortbildning finns och på de flesta förskolor har pedagogerna också tillgång...

Sveriges bästa branschblogg inom IT

Håll dig i loopen och prenumerera på vår blogg där vi bjuder på insikter, åsikter & inspiration!