Pressmeddelande | Rebecka Wärn ny PR-ansvarig | Advania
AdWoMan 2023.04.13

Advania Sverige utser Rebecka Wärn som ny PR-ansvarig

Advania Sverige AB rekryterar Rebecka Wärn som ny PR-ansvarig. I denna nyckelposition kommer Rebecka att spela en avgörande roll i att bidra till bolagets fortsatta tillväxt genom att öka kännedomen om varumärket och förtydliga bolagets marknadsposition.

Med en bakgrund inom strategisk kommunikation har Rebecka omfattande erfarenhet att arbeta med PR kopplat till samhällsfrågor med fokus på hållbarhet. Rebecka har bland annat arbetat som kommunikationskonsult inom tech på Persevium Advisory och som kommunikatör på WSP Sverige.

– Advania befinner sig på en mycket spännande tillväxtresa i hela koncernen. Med vår expertis ser vi att vi kan ta mer plats i samtalet om hållbar digitalisering och cybersäkerhet. Rebeckas strategiska kompetens blir ett viktigt tillskott i arbetet mot att driva det arbetet framåt, säger Eva-Lotta Jonsvik, Marketing Director på Advania Sverige.

Rollen som PR-ansvarig är ny på Advania från april 2023 och Rebecka kommer att ansvara för att skapa och genomföra innovativa och strategiska PR-initiativ för att förstärka företagets varumärkesbild och öka kännedomen om Advania på marknaden. 

– Det ska bli så spännande när Rebecka får göra verklighet av sina tankar att utveckla och utmana IT-branschen mot att bli mer hållbar. Tillsammans med våra kunder ser vi att vi kan förändra sättet vi förhåller oss till produkter och tjänster inom tech. Detta kommer definitivt att bli mer synligt under året, berättar Eva-Lotta.

– Förutom att det ska bli otroligt spännande att jobba med några av våra högst aktuella samhällsfrågor, som hållbara och säkra IT-lösningar, ser jag fram emot att göra det tillsammans med fantastiskt kompetenta kollegor, avslutar Rebecka Wärn, ny PR-ansvarig på Advania Sverige.

För mer information: 
Eva-Lotta Jonsvik, Marketing Director, Advania Sverige
Tel: +46 76 140 01 37
E-post: evalotta.jonsvik@advania.com

Rebecka Wärn, PR and Communication Manager, Advania Sverige
Tel: +46 70 813 49 77
E-post: rebecka.warn@advania.se

Presskontakt

Marketing Director

Eva-Lotta Jonsvik

Sveriges bästa branschblogg inom IT

Håll dig i loopen och prenumerera på vår blogg där vi bjuder på insikter, åsikter & inspiration!