Blogg | Stabila samarbeten mot oväntade hot | Advania
Säkerhet Partner 2024.05.29

Stabila samarbeten mot oväntade hot

På flaggskeppeventet Fortinet Security Day uppstod viktiga samtal om cybersäkerhet och NIS2! Du som besökte eventet fick även se oss på scen i ett kundcase tillsammans med Sitevision där vi berättade mer om våra dagliga investeringar i ett gemensamt arbete.

Advania och Fortinet har sedan länge ett starkt samarbete och i januari blev vi krönta som MSSP Partner of the year. Vi har ständigt en dialog kring NIS2 och hur mogna verksamheterna är i dag för att möta dessa utmaningar och nya krav.

Här nedan kan du se ett samtal mellan Advanias Niklas Chachalatos, Business Area Manager Security, och Andreas Gotthardsson, Director Systems Engineering på Fortinet.

Inför NIS2: fyll gapet med SecOps

I oktober träder NIS2 i kraft, och det kommer att påverka fler verksamheter än vad det har gjort innan. För Niklas och Andreas är det viktigt att se direktivet från ett positivt perspektiv: det kommer att hjälpa både privata företag och myndigheter att fortsätta utvecklas med hjälp av digitalisering – på säkra och robusta sätt.

I videon går Niklas och Andreas igenom NIS2 och vad det innebär att kunna detektera, stoppa, bemöta och analysera hot och förklarar hur du kan använda SecOps för just incidenthantering:

Nyfiken på att lära dig mer?

Läs våra blogginlägg om NIS2 →

Har du några frågor?

Kontakta mig!

Business Manager Security Services

Niklas Chachalatos

Relaterat innehåll

Säkerhet Öka medvetenheten om cyberhot | Advania
2024.03.04

Öka medvetenheten om cyberhot

Känns det som att din verksamhet har en trygg krisberedskap för IT-incidenter? En bra början är att skapa rutiner som hjälper till att stärka medarbetarnas medvetenhet och som gör att det finns en trygg plan att luta sig mot...

Sveriges bästa branschblogg inom IT

Håll dig i loopen och prenumerera på vår blogg där vi bjuder på insikter, åsikter & inspiration!