Advania är Fortinets MSSP Partner of the year | Advania
Partner 2024.01.26

Advania är Fortinets MSSP Partner of the year

I veckan deltog vi på Fortinets partnerevent Partner Sync och fick ta emot utmärkelsen som MSSP Partner of the year.

Evenemanget som gick av stapeln på Hotel At Six i Stockholm bjöd på en djupdykning i kommande trender och hot inom cybersäkerhet för 2024, och förutom att bjuda på inspirerande kunskap delade Fortinet också ut sina Partner Awards. Där hedrades vi som MSSP partner of the year med följande motivering:

Denna partner har genom ett förnyat partnerskap när 2 partners blev 1, stärkt sin Fortinetaffär till att nu vara en av de starkast lysande stjärnorna. Tjänsteaffären är grunden i vår gemensamma affär och den har under året kompletterats med en stor del av Fortinets lösningar inom SecOps.  Ett stort antal affärer inom dessa områden gör vår gemensamma framgång en plattform för ett lyckosamt 2024.

Fortinet partner syncTillsammans med Fortinet bygger vi nätverksinfrastrukturlösningar med fokus på säkerhet och visibilitet så att våra kunder ska få en så säker och effektiv miljö som möjligt. Vi är väldigt stolta att få denna utmärkelse som dessutom kommer bara några dagar efter vi nått Expertnivå, vilket är högsta partnerstatus hos Fortinet. Detta ser vi som kronan på verket av ett långt partnerskap och hårt arbete som Managed Security Service Provider.

Relaterat innehåll

Partner Nyhet | Advanias app lanseras i ServiceNow store | Advania
2024.04.15

Advanias app lanseras i ServiceNow store

I maj lanserar Advania tillsammans med ServiceNow en ny app för kvalitetsmanagement i ServiceNow store. Appen är utformad för att stödja och förbättra kvalitetsprocesser inom industrin och i samband med lanseringen deltar vi...

Partner Event: Radar Security 2024 | Advania
2024.03.27

Radar Security 2024

Hur kan vi tillsammans navigera i en allt mer utmanande cybermiljö? Det var det genomgående temat när branschledare och experter samlades under gårdagen på Radar Security för att diskutera utmaningar, framtid och strategier...

Sveriges bästa branschblogg inom IT

Håll dig i loopen och prenumerera på vår blogg där vi bjuder på insikter, åsikter & inspiration!