Advania är Fortinets MSSP Partner of the year | Advania
Hållbarhet 2024.01.26

Advania är Fortinets MSSP Partner of the year

I veckan deltog vi på Fortinets partnerevent Partner Sync och fick ta emot utmärkelsen som MSSP Partner of the year.

Evenemanget som gick av stapeln på Hotel At Six i Stockholm bjöd på en djupdykning i kommande trender och hot inom cybersäkerhet för 2024, och förutom att bjuda på inspirerande kunskap delade Fortinet också ut sina Partner Awards. Där hedrades vi som MSSP partner of the year med följande motivering:

Denna partner har genom ett förnyat partnerskap när 2 partners blev 1, stärkt sin Fortinetaffär till att nu vara en av de starkast lysande stjärnorna. Tjänsteaffären är grunden i vår gemensamma affär och den har under året kompletterats med en stor del av Fortinets lösningar inom SecOps.  Ett stort antal affärer inom dessa områden gör vår gemensamma framgång en plattform för ett lyckosamt 2024.

Fortinet partner syncTillsammans med Fortinet bygger vi nätverksinfrastrukturlösningar med fokus på säkerhet och visibilitet så att våra kunder ska få en så säker och effektiv miljö som möjligt. Vi är väldigt stolta att få denna utmärkelse som dessutom kommer bara några dagar efter vi nått Expertnivå, vilket är högsta partnerstatus hos Fortinet. Detta ser vi som kronan på verket av ett långt partnerskap och hårt arbete som Managed Security Service Provider.

Relaterat innehåll

Hållbarhet Möt Ivana Gligorić i podden Mattesnack
2024.04.25

Möt Ivana Gligorić i podden Mattesnack

I det senaste avsnittet av podden Mattesnack från Mattecentrum, den ideella föreningen som jobbar för att stärka barn och ungas självförtroende inom matematik, möter vi Ivana Gligorić, hållbarhetscontroller på Advania.

Hållbarhet Nyhet | Ny guide till cirkulär transformation | Advania
2024.04.10

Ny guide till cirkulär transformation

Exponential Roadmap Initiative har släppt en guide med sju steg för att minska utsläpp och naturpåverkan från material i värdekedjan. Vi har varit med och granskat den och står stolt bakom detta nya verktyg för alla...

Hållbarhet Nyhet | Nya hållbara metoder med klimatkontraktet | Advania
2024.03.19

Klimatkontrakt ett sätt att kroka arm

Kristianstads kommun arbetar aktivt för att hitta nya hållbara affärsmodeller och skapa ett gott liv för alla kristianstadsbor inom planetens gränser. Advania är ett av bolagen i det lokala näringslivet som sluter upp och...

Sveriges bästa branschblogg inom IT

Håll dig i loopen och prenumerera på vår blogg där vi bjuder på insikter, åsikter & inspiration!