Blogg | Välj framtidssäkrad hårdvara | Advania
Windows 11 2024.06.10

Välj framtidssäkrad hårdvara

Oavsett om du dekorerar din dator med klistermärken eller väljer att hålla den helt orörd och ren så finns med stor sannolikhet åtminstone en märkning: den som avslöjar vad som döljer sig inne i datorn. Och står det vPro på den så vet du att du har en framtidssäkrad dator. Här benar vi ut fördelarna med Intels senaste plattform vPro för dig och din verksamhet.

När du väljer hårdvara för din verksamhet är det smart att utgå från användarnas behov i stället för att enbart koncentrera dig på tekniska specifikationer. Vad ska datorn användas till, av vem och hur länge?

Intel vPro består av hård- och mjukvara som samarbetar och ger säkerhet, pålitlighet och längre livscykel.

Stabilt och säkert var du än befinner dig

Tekniken ska fungera smidigt och säkert i alla lägen och i princip var som helst användaren befinner sig. Med Intel vPro-plattformen får du en framtidssäkrad grund för att hantera dagens digitala utmaningar, oavsett om det handlar om avancerad säkerhet eller effektiv fjärrhantering även om datorn är avstängd eller har kraschat.

Revolutionera cybersäkerheten med AI

Traditionella antivirusprogram fungerar genom att identifiera virus baserade på en fördefinierad databas, vilket kan vara effektivt men har sina begränsningar. AI-baserad säkerhet tar det steget längre genom sin förmåga att identifiera ovanliga beteendemönster. Det innebär att även om ett skadligt program inte är känt eller definierat i databasen, kan AI-driven säkerhetsmjukvara upptäcka misstänkta aktiviteter. Intel vPro har AI-acceleration inbyggd och ger därmed ett kraftfullt skyddslager för din digitala miljö.

Plattformen Intel vPro ger:

  • Ledande prestanda med de senaste komponenterna
  • Högsta säkerhet på hårdvarunivå
  • AI-baserad säkerhet mot cyberhot
  • Stabilare och längre livscykel
  • Fjärrhantering även när operativsystemet inte är i gång, oavsett var användaren befinner sig

Kanske är det dags att byta ut din hårdvara inför uppgraderingen till Windows 11?

Vill du veta mer?

Kontakta mig!

Sales Manager Workplace

Peter Holm

Relaterat innehåll

Digitalisering Blogg | Så gör du slut med Windows 10 | Advania
2024.06.05

Så gör du slut med Windows 10

I Hollywoodfilmer är en vanlig klyscha att personen som ska göra slut säger "det är inte du, det är jag" för att underlätta uppbrottet. När det gäller att avsluta relationen med Windows 10 behöver man inte ta någon sådan...

AI Blogg | AI och Windows 11: nytt och smart | Advania
2024.05.23

AI och Windows 11: nytt och smart

AI blir allt vanligare i vår vardag och är nu inte bara en del av Microsoft 365 utan även av Windows 11. Windows 11 introducerar flera nya funktioner och innovationer, där AI är en av flera spännande nyheter.

Sveriges bästa branschblogg inom IT

Håll dig i loopen och prenumerera på vår blogg där vi bjuder på insikter, åsikter & inspiration!