Allt i en plattform

Förhöj kundupplevelsen

Vi hjälper dig att utveckla din verksamhet, dina medarbetare och dina erbjudanden för dina kunder.

Två kvinnor jobbar vid dator
Bättre kundservice och nöjdare medarbetare

Din Contact Center-lösning är navet

Med Advanias lösningar inom Customer Experience säkerställer du att både dina kunder och dina medarbetare är nöjda och hittar rätt.

Oavsett hur dina kunder tar kontakt är det viktigt att de snabbt och enkelt får tag på rätt person och hjälp med sitt ärende. För dina medarbetare är det smidigheten och tillgängligheten i era system som avgör, både för att de ska kunna prestera men framför allt för att de ska trivas och må bra.

Med Advanias lösningar samlar du alla verktyg och system i en plattform och gör det möjligt för medarbetarna i ditt contact center att ge snabb service till kunderna.

collector-bank-1920x1080
COLLECTOR BANK

En stabil lösning som skapar engagemang

När det var dags för Collector Bank att se sig om efter en cloudbaserad lösning för schemaläggning och telefoni satsade de på ett noggrant förarbete. Själva systembytet gick snabbt, och tack vare samarbetet med Advania och att personalen aktivt involverats under hela processen blev det en smidig uppgradering. I dag använder Collector Bank Genesys Cloud för prognoser, schemaläggning och rapportering, och det märks en stor skillnad i arbetsmiljön och medarbetarnas engagemang.

Hör av dig

Kontakta vår CX-specialist

Sales Manager
Sales Manager

Pär Lindström