Säkerhet

Säkerhet är bra, trygghet är bättre

Trygghet är att veta att ni kan nå era mål. Att förutsättningarna finns och att allt kommer att fungera. Trygghet är också att kunna fokusera på jobbet. Att vara medveten om de faror som finns, men samtidigt veta att du är skyddad från dem.

 

informationssäkerhet ikon

Informationssäkerhet

Alla verksamheter är beroende av information för att kunna fungera. Detta innebär att er information är värdefull både er organisation och den enskilda individen. Vi hjälper dig säkerställa att er information hanteras och skyddas korrekt.

Hantera din information rätt
it-sakerhet-ikon

IT-säkerhet

Cyberkriminalitet och attacker mot företag har ökat markant de senaste åren. Samtidigt blir intrången allt mer komplexa och svåra att upptäcka. Vi hjälper dig att proaktivt skydda din verksamhet och öka medvetenheten bland dina medarbetare.

Öka din IT-säkerhet
id-card-ikon

Identitet och access

Att hantera identiteter och behörigheter effektivt är avgörande för att inte känslig information ska hamna i fel händer. Vi hjälper dig att skydda din verksamhet och samtidigt skapa en enkel och smidig upplevelse för dina användare.

Säker åtkomst för dina användare
Passa dig för troll
Passa dig för troll

I tider när du måste passa dig för troll upptäcker vi hot i realtid

Så många som 58 % av svenska företag har blivit utsatta för brott de senaste två-tre åren. 15 % av dessa brott handlar om cyberbrott, och speciellt ID-kapningar är på uppgång. I denna artikel får du en introduktion i vad ditt företag måste kunna för att säkerställa en god IT-säkerhetskultur.  Här får du en introduktion i vad ditt företag måste kunna för att säkerställa en god IT-säkerhetskultur.

Så hjälper vi din verksamhet bli tryggare

Vi sätter människan framför tekniken

Vi på Advania vill vi hjälpa dig att skapa en IT-miljö där alla kan känna sig trygga. Där det är svårt att göra fel, oavsett om man är oinsatt, tankspridd eller upptagen med något annat. Och om det blir fel så ska det inte innebära en katastrof.

Det gör vi genom att

 • alltid sätta användarnas perspektiv framför den tekniska lösningen
 • vara en närvarande partner, genom att följa med och visa vägen
 • hjälpa er med en lösning som är lagom för er. För i en värld där IT är allt, ska ingen behöva kännas sig otrygg.
bilprovningen-635
Kunder berättar

Så uppnådde Bilprovningen IT-trygghet

Bilprovningen har legat i framkant med digitaliseringen av sin verksamhet och satsat på att förenkla för både kunder och medarbetare. Med ett proaktivt informationssäkerhetsarbete har ett riskmedvetet tankesätt etablerats och kunskapen ökat inom hela organisationen.

Senaste bloggarna inom säkerhet

 • Säkerhet
  2023.03.29

  Hur säker är din kod?

  För varje utvecklingsprojekt så är det i princip oundvikligt att använda och förlita sig på andras kod. Därmed undviker du också att behöva uppfinna hjulet för varje projekt. Men hur mycket kännedom har du om den kod som...

 • Säkerhet
  2023.03.17

  Purple Teaming för bättre cyberförsvar

  Purple Teaming är en metod inom cybersäkerhet som kombinerar kompetensen hos både de röda offensiva och de blå defensiva team för att förbättra verksamhetens övergripande säkerhetsläge. Målet med denna så kallade Purple...

 • Säkerhet
  2023.01.23

  Så minskar du riskerna med leverantörskedjor

  Samarbeten mellan olika verksamheter gör att leverantörer i dag ofta finns utspridda över hela världen. Din verksamhets leverantörskedja blir därmed längre och säkerhetsarbetet mer komplext. Vi reder ut hur du ska tänka för...

“Företag måste sluta att lägga ansvaret på sina medarbetare när det kommer till frågor om IT-säkerhet.
I stället gäller det att underlätta för medarbetarna.”
CHecklista

Nyttjar du säkerhetspotentialen med Microsoft 365?

Kontakta oss

Hur kan vi hjälpa dig?

Business Area Manager, Security

Fredrik Möller