Ett enkelt och effektivt arbete

Förskoleappen

Det digitala verktyget som förenklar och effektiviserar pedagogernas arbete.

forskola
Förskoleappen

Hur jobbar du med pedagogisk dokumentation i förskolan?

Med hjälp av Förskoleappen kan personalen dokumentera och dela med sig av den pedagogiska verksamheten, samtidigt som administrationen blir enklare. Resultatet blir att vårdnadshavare känner sig delaktiga och kan följa det pedagogiska arbetet på ett praktiskt och enkelt sätt. För pedagoger och förskolechefer spar det tid och effektiviserar arbetet. 

Vi bad ett antal förskolor lista vad som skulle göra deras vardag enklare. Det visade sig att kommunikation, dokumentation och uppföljning var gemensamma faktorer som tog mycket tid och resurser. Därför prioriterade vi  just dessa utmaningar i vår Förskoleapp.
Flera pedagoger kan logga in på ett konto samtidigt (t.ex. kan ni skapa ett konto för "Fjärilens pedagoger"), eller skapa individuella konton för varje pedagog. Konton skapas även till respektive vårdnadshavare.

I dag är tillgången till digitala verktyg för många förskolor och skolor rätt begränsad. Dessutom har många barn och elever i yngre åldrar inte någon plattform att kunna hålla kontakt med förskolan och skolan.

Vi erbjuder alla förskolor, skolor och fritidshem i Sverige att snabbt och enkelt komma i gång och skapa denna kontaktyta genom våra appar som även finns som webbtjänster. Vi hjälper dig med registrering, PUB-avtal och digital signering så din förskola, fritidshem eller skola kan vara i gång med allt inom tre dagar. Hör av dig till oss så syr vi ihop en lösning som passar din verksamhet!

Pysslingen_Veronica
Pressmeddelande

Pysslingen Förskolor utvecklar kommunikationen via ny app

Tillsammans med Advania stärker nu Pysslingen Förskolor sin kommunikation med vårdnadshavarna ytterligare: en ny app blir den digitala mötesplatsen för god samverkan kring varje barns trygghet, lärande och utveckling. Plattformen introduceras successivt med start nu i höst och övergången planeras vara helt genomförd efter sommaren 2022.

Vill du testa Förskoleappen och få tillgång till ett demokonto?

Kontakta Leonidas

Business Developer Education

Leonidas Papagianis